| Andre a întrebat:

Sall as vrea si eu un pircing in nas dar mama nu vrea decat in ureche in ureche e oribil. nu ti-l vede nimeni si nah nu imi place in ureche mi-am pus unele false in nas si imi sta super taree sh toti pr mei spun ca imi sta taree.si eu cred la fel as vrea sa imi pun in nas. dar mi-e tare frica sa nu ma doara. nu sunt sensibila dar imi e taree frica am vazut cateva videoclipuri pe youtube si m-au speriat mie tare frica. ma puteti ajuta cu nisthe sfaturi ceva. mi-e frica ca. ma doareeeecryingcryingcrying si nu stiu ce o sa ii zic lu` mama ca i-am zis de 1000 de ori am luat-o cu frumosu` dar vad ca nu vrea sa auda a zis ca daca vreau asa de tare pot sa imi pun in ureche. dar mi-e frica de infectii sh de tot. mor de frica. sh nici mama nu vrea ce pot face ca sa o conving? cum sa fac sa nu se infecteze? unde sa imi fac? E periculos?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puneti unul in fund, ca sal simti cand mergi la buda mereu, si nici paianjeni nu faci din cauza foamei, ce o ai legata de piciorul mesei din bucatarie. tu visezi pui si oua, dar closca stie cel mai bine. da cu o verigheta sau un inel de logodna pe deget cum iti sta? sau crezi ca un baiat se uita la un percing din nas si nu la tine ca om? sau o fata? fii ooleaca mai realist/a.

| friday a răspuns:

Pai mai hotaraste`te si tu, ori vrei ori ti`e frica? straight face Ori te cearta mama straight face. Daca ai vrea cu adevarat, crede`ma ca nu ti-ai pune problema fricii.