anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall!
Ce haine sa imi cumpar pentru iarna. Eu prefer hainele negre. Nu imi plac hainele sau incaltamintele de piele. Aaaa si cum sa imi fac parul, eu de obicei il fac tepi dar nu stiu ce sa fac sa ma tund mai scurt ca sa pot sa il fac tepi sau sa il fac alt fel?
Mersi

Răspuns Câştigător
| Alixu5Trigga a răspuns:

Poza ta de la profil imi arata ca ai in in jur de 10-13 ani.

OK.

Poti sa-ti cumperi o pereche de pantaloni negri pe care sa ii asortezi cu o pereche de bocanci (mai nou asa se poarta) de ce culoare vrei tu si un palton negru sau preferabil o geaca neagra, care poate sa aiba si model in unele locuri. Alegerea este a ta.

Parul... cred ca ai putea sa-ti lasi carare intr-o parte si sa nu til imbibi in gel sau spuma, tind sa cred ca tu cu astfel de produse iti face acei "tepi" big grin

Fi tu insati, cine are degand sa te placa pentru cine esti te va accepta asa cum esti, cu tot cu calitati/ cu tot cu defecte. happy

Succes in imbunatatirea look-ului tau big grin kisskiss

Fundita? :o puppy dog eyes big grin happy

| andreimihai53 a răspuns (pentru Alixu5Trigga):

Am 14 ani si poza aia e de cand aveam 12 ani si mersi

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Da o fuga la centrul comercial si vezi.

| Mihaela1964 a răspuns:

Poti purta si altceva decat negru: gri mai deschis,albastru,verde. Cumpara o geaca usoara, ceva mai lunga cu gluga(daca porti tepi, banuiesc ca nu porti si caciula), blugi clasici, ghete, poate unul sau mai multe pulovere, un fular daca porti asa ceva.

| katana21 a răspuns:

Dragule, ai 11-12 ani nu cred ca deciziile fata de imbracaminte le poti lua de la varsta asta. plus ca nu este un site de moda aici. parintii tai ar trebui sa stie sa te imbrace pana in clasa a 7-ea. dupa aia, te descurci singurwinking

| andreimihai53 a răspuns (pentru katana21):

Am 14 ani si tocmai de aia