Sampon Favisan pentru cresterea parului,sincer,eu am inceput de miercuri sa ma dau cu el,nu pot zice ca observ ceva in lungime avand in vedere ca a trecut foarte mult timp,dar pot spune ca parul imi este foarte curat,radacinile curate,fara exces de sebum si parul moale, multa lume il recomanda si pentru crestere, uita-te pe bloguri sau site-uri si o sa vezi ca nimeni nu zice ca nu a functionat sau ceva de genul, si eu am facut asta inainte sa il cumpar, este in jur de 10 lei si il gasesti la orice plafar/magazin de chestii naturiste/ farmacie,deci e si foarte accesibil,daca nu iti convine varianta asta mai este si varianta uleiului de ricin,pe care ti-l recomand in combinatie cu un alt sampon naturist care e special pentru a se combina cu ricinul, si care tot in plafar il gasesti deoarece uleiul este foarte gras si nu il poti aplica asa, gol, sau mai e si o solutie de la gerovital cu petrol si ulei de ricin, dar trebuie sa ai mult timp liber pentru ca trebuie sa stai cu el in cap 4 ore, ceea ce eu nu am putut, deci am dat un fail cu acel tratament, sper ca variantele astea sa iti fie de folos.
Da cu ulei de ricin inainte sa faci baie. (eu il las aplicat toata seara, si a2a zi ma spal) insa daca nu suporti sa dormi asa cu el, il poti lasa cel putin 5 ore
Nu are cum sa-ti creasca mai repede parul creste normal..intre 1-2 cm pe luna maxim si asta daca ai vitamine in corp si altele si daca nu este tocit si ars...te poti da cu ulei de ricin pe scalp si sa stai cateva ore cu el.dar nu te gandi ca apar rezultate uimitoare..eu de ex l-am folosit si nu am vazut rezultate uimitoare dar nah poate tie iti face bine ^-^ succes
Masti naturale cat mai multe si samponul favisan pentru cresterea parului, il gasesti in farmacii la 12 lei
anonim_4396 întreabă: