Ai pus problema bine Imi place subiectu' Stii problema e ca in ziua de azi toate persoanele vor sa para ceea ce nu sunt "Cool" pei cuvantul nu are nicio vina desi suna mai bine la americani. Mie imi place sa folosesc si expresia"What`s up guys?"si cool nu are cum sa fie modul cum mananci e total aiurea Ce americanii spun"Hei, what a cool dinner?" Ar suna absurd si asta, dar deh unii mai vor sa`si dea si "aere" gen eu sunt the best and you the rest, Serios acum toti se cred boss, jmecheri si cool Cand de fapt nici nu stiu ce inseama si suna asa aiurea, ma mir ca nu au inceput si bunicii cu acest cuvant "cool" pentru ca atunci ar fi total intoarsa lumea pe dos. This is my opinion
Iubita, fii tu insati, ai incredere in tine, incearca sa fii cat mai draguta cu ceilalti. Sigur vei fi considerata o persoana cool. Bafta! In afara de asta, fiecare dintre noi e cool in felul sau
Faza cu cool? ha ce sa zic... eu cred ca e vorba doar de fite si in primul rad un om trebuie sa fie simpatic sa sa fie sociabil nu cool.Haideti sa lasam fitele de oparte ca nu are rost sa te tot dai tu mare si tare ca cei mai multi se cred cool, dar in realitate sunt oameni de nimic numai ca na ce sa zic fitele aste ne omoare.
te-am pupat!
Astea sunt fite! "Eu sunt cool!" "Imi iau haine doar din mall"
Este bine sa ai amici, dar asta nu inseamna ca esti "cul"
Eu frizura la baieti o vad cool.
Bye, sper sa iau fundita,