Poti sa-ti faci unghiile tot roz si parul sa til lasi desfacut si sa-l piepteni mai mult sa se faca pufos sau sa iti prinzi un coc, o coada impletita. sper ca te-am ajutat si sper ca primesc fundita
Nu as vrea modele as vrea sa-mi colorez toata unghia o cuoare dar nu stiu ce culoare.Please help me.
Eu zica sa le faci cu oja alba si model cu negru cu fluturasi si daca ai glammourrete iti faci un coc sau o coafura tot cu el dar diferita!
Buna. Fa-ti unghiile ro sau albastre.
Si parul prins intr-un coc si lasate cateva suvite pe fata rebele
Sau prin in codita.
Pa, pa.
Unghiile fa-le negre-roz si negru o buna combinatie crede-ma.Parul poti sa-l prinzi intr-o coada sau impleteste-l, sau il poti lasa rebel. Sper ca te-am ajutat.
Buna! Iti poti face unghiile negre cu niste modele cu roz sau french da in loc sa folosesti orja alba o folosesti pe cea roz. Pentru par : http://eu-sufarstar.blogspot.com/2010/10/cocuri-simple.html.Daca nu iti place poti sa iti gaci o coada spic :x! Distractie placuta cu fetele :*! Funda?
Sărut mîna unghiile atît la mîini cît și la picioare arată superb dacă, le dai cu ojă roz, face degetele foarte faine.
Prea mult roz. Mai binr ti-ai lua alti pantaloni cred ca ar veni mai fain, si ti-ai face unghiile roz.
Pai niste unghii crem sau roz pal, si parul poti sa il impletesti spic sau intr-o parte. Sper ca am fost de ajutor
Idem girl96...prea mult roz, dar daca tie iti place nu'i nicio problema., parul mediu arata fain indreptat cu placa .Iar unghiile poti sa le faci negre, roz, albastre sau un roz mai aproape de culoare pielii.Bafta :*
Buna ^.^!`
Eu cand ies cu fetele prin parc si ma asortez la roz imi fac unghiile cu un roz bombon si imi cumpar abtibilduri pentru unghii si imi fac tot felul de modele , iar parul il indrept cu placa ( pentru ca am un par ondulat natural ) sau il prind intr-o coada usor inclinata in partea dreapta. Dar tu poti sa-ti prinzi parul cum vrei si cum iti este mai usor si eu cred ca ti-ar fi mai usor prins intr-o coada spic sau impletita ori intr-un coc sau pur si simplu o codita prinsa pe mijloc .
Sper ca ti-am fost de folos
Pa`pa >
Nu prea imi place rozul dar doar tricoul e roz, pantaoni nici nu se vad ca tricoul e luuung.si cred ca mi le voi face roz! multumesc!