Bună.
Metoda cremei sau a big-ului nu recomand nimănui, nu trăim acum o mie de ani.
Ceara de epilat o poți folosi pe orice parte a zonei corpului.
Pentru început mergi o dată la un salon să vezi cum te epilează ca apoi să te faci singură acasă. O cutie de ceară costă în jur de 10 ron (cutia mare, cea mică este de 5 ron și pot fi refolosite), îți cumperi și o spatulă (o găsești la un magazin de cosmetice) cu care să aplici ceara pe piele, cremă calmantă după epilat (nu te costă mai mult de 8-10 ron).
Părul crește în 3-4 săptămâni, pielea este fină. La primele ședințe te va durea un pic, suportabil.
Fii feminină, nu bărbată!
Pa, pa.
E buna.veet.iti recomand.iti creste parul dupa vreo 3 saptamana nici eu n-am crezut.doare putin insa iti dai repede cu o crema de galbenele sau de catina sa nu ti se imflameze zona sau pui pur si simplu o compresa cu apa rece.costa in jur de 20 de lei.dar sa stii ca merita:*:**:* fundoi?
Daca mergi la salon e ok, cei de acolo stiu ce fac si o sa fii multumita. daca te apuci acasa o sa ai ceva de munca, nu ustura si nu frige doar ca iti ia ceva timp. aaa si doare putintel pentru ca smulgi parul, e ca si cu aparatul epilator insa doare mai putin. oricum parul incepe sa creasca aprximativ intr-o saptamana. eu am incercat acasa si nu iti recomand chiar, alegerea e a ta, acasa e mult mai simplu cu lama sau crema, chiar aparatul. daca ai piele sensibila nu incerca, o sa apara roseata, bubite...iritatii adica. mult noroc
Draga mea,iti spun sincer ce`am patit eu.
Eu,sunt foarte sensibila si mi-au iesit niste bubite rosii pe picioare,mai ales cand o aplici pe picior,te si frige, te si ustura, te si doare.
E pana in 10 lei. Nu`i mult.
Creste parul in 1 saptamana, 2. Depinde si cat par ai pe picioare, daca ai mult cel putin 1 ora trebuie sa astepti, daca ai putin iesit astepti jumate de ora.
Eu ma fac cu ceara la salon.costa in jur de 15 lei si doare putin, nu tare...si parul creste intr-o saptamana,adica depinde, dar atunci incepe doar sa creasca, deci nu se vede
Ceara e foarte buna. Iti smulge firul de par din radacina, iar parul creste destul de greu ( cateva saptamani ). Sunt si dezavantaje : doare groaznic si te poti irita. Nu recurge la aceasta metoda decat daca ai par foarte mare pe picioare. Daca mai vrei alte sfaturi in leg. cu fashion & beauty intra pe blogul meu si lasa`mi un comentariu. http://www.girl-care.blogspot.com Succes! :*
Buna! Eu pentru peipare iti recomand crema de epilat e mai eficienta si nu te doare sau poti si cu biggul:X sper sa iti fie de ajutor! Funda?:X
Da, e eficienta. La cam o saptamana incepe a creste parul, putin doare...si am dat cam 12 lei.