Eu sunt in a 10-a si inca nu ma machiez.
Machiajul nu e o obligatie,stia asta, nu? Oricum, nu ii vad rostul la niste tinere care inca mai au pielea ca lumea si asa mai departe.
Eu trec in casa a 8 si ma voi machia asa: putin fnd de ten pudra rimel si luciu /ruj oiar pe unghii ma fac la scoala cu rosu negru roz sau deloc cam asa...
numai bine
Clasa a 6-a. Nu ma machiez foarte strident:rimel, luciu de buze si oja transparenta!
P.S: nu ti-as recomanda sa te machiezi si pe pleoape si in obraji, deoarece uniilor profesori nu le va placea asta!
Eu din clasa a 8-a am inceput sa ma dau cu rimel si creion si am inceput sa-mi pun unghii cu gel...Din clasa a 9-a am inceput sa ma dau cateodata si cu fard sau cu fond de ten...( asta la scoala, in afara scolii ma machiam mai devreme de cls a8-a)
Pai in mod normal la scoala nu se merge machiata ca nu e discoteca, pitipoancele se machieaza de la 13-14 ani...
De la liceu ar trebui sa vii machiata nu scoala generala
O seara frumoasa
Normal ar trebui de la liceu, dar se poate din clasa a 7a putin machiaj...:p
Eu trec a 7 si imi machiezi doar buzele acum vreau sa-mi pun si oja pe maniciura, dar sa-mi vopsesc si ochii?
Eu imi pun oja pe manichiura in timpul scolii transparenta dar in afara scolii imi fac unghiile negre albastre. Acum as vrea sa incerc aceste culori la scola ce ziceti sa o fac?
pai mie mi-ar fi destul de rusine sa ma duc la scoala cu o oja stridenta dar un lac incolor sau cu tente pale ar fi ok, iar fardul de pleoape nu cred ca il voi folosi in urmatorii 2 ani (sunt in a6-a) dar rimel cred ca ar fi ok (in ce cl esti?)
Eu trec pe a zecea si merg la scoala facuta doar cu rimel.Iar cu manichiura facuta...numai cateodata.
Eu cred ca oja transparenta macar e buna si putin rimel nu s-ar vedea prea tare decat daca esti parata de colegi.
Depinde nu e bine niciodata sa te duci la scoala machiata si cu manichiura...dar eu ma dau cu rimel, si lac transparent pe unghii si esti gata:* funditaaa?
Ca sa fiu sincera eu am 13 si nu sunt machiata la scoala, dar nici acasa.
Am timp destul peste 2-3 ani sa-mi umplu fata de machiaje, rimel si tot felul de cosmetice, Si cu tona de fond de ten la fetele de 12-13 ani nu prea sunt de acord, adica puteti fi frumoase fi daca sunteti naturale, si nu cred ca pe la 18 ani o sa va placa daca o sa arata-i ca o femeie de 40 din cauza excesului de machiaj.
Eu mai mult ma ocup de imbracamintea mea, de machiaj mai am timp
Pace!:*
Din cls in jur de a 2 a poti sa iti faci unghiile in culori mai deschise, sau mai transparente... din cls a 5a poti sa iti dai un strugurele mai colorat sau sa te fardezi mai deschis...la liceu poti sa te machezi cum vrei.chiar daca profii nu o sa fie prea incantati tu horarasti
Manichiura o aveam deja de la 6 ani, dar machiajul numa de la 14
si chiar daca parintii ma lasa sa ma machiez, eu tot n-o fac la scoala.In vacanta da, dar la scoala, nu
Pai putin rimel si putina oja nu strica niciodata eu manichiura o aveam de la 10 ani dar ochii de la 13 ( la scoala )... :*
fluffy_2714 întreabă: