| missGirlDeea a întrebat:

Sall., fetelor de la citi ani va duceti machiate la scoala? ( Ochii, manichiura...)

Răspuns Câştigător
| Anna27 a răspuns:

Eu sunt in a 10-a si inca nu ma machiez.
Machiajul nu e o obligatie,stia asta, nu? Oricum, nu ii vad rostul la niste tinere care inca mai au pielea ca lumea si asa mai departe.

21 răspunsuri:
| Bojthe a răspuns:

Eu trec in casa a 8 si ma voi machia asa: putin fnd de ten pudra rimel si luciu /ruj oiar pe unghii ma fac la scoala cu rosu negru roz sau deloc cam asa...
numai bine

| AnnePlatt a răspuns:

Clasa a 6-a. Nu ma machiez foarte strident:rimel, luciu de buze si oja transparenta!
P.S: nu ti-as recomanda sa te machiezi si pe pleoape si in obraji, deoarece uniilor profesori nu le va placea asta!

| BrunetteGirl01 a răspuns:

Eu din clasa a 8-a am inceput sa ma dau cu rimel si creion si am inceput sa-mi pun unghii cu gel...Din clasa a 9-a am inceput sa ma dau cateodata si cu fard sau cu fond de ten...( asta la scoala, in afara scolii ma machiam mai devreme de cls a8-a)

| SuntUnCartof a răspuns:

Pai in mod normal la scoala nu se merge machiata ca nu e discoteca, pitipoancele se machieaza de la 13-14 ani...
De la liceu ar trebui sa vii machiata nu scoala generalawinking
O seara frumoasahappy

| NoNameBitch a răspuns:

Normal ar trebui de la liceu, dar se poate din clasa a 7a putin machiaj...:p

| missGirlDeea explică:

Eu trec a 7 si imi machiezi doar buzele acum vreau sa-mi pun si oja pe maniciura, dar sa-mi vopsesc si ochii?

| missGirlDeea explică:

Eu imi pun oja pe manichiura in timpul scolii transparenta dar in afara scolii imi fac unghiile negre albastre. Acum as vrea sa incerc aceste culori la scola ce ziceti sa o fac?

| missGirlDeea explică:

Cl~7

| dulkica a răspuns:

Eu trec clasa a 7-a si nu ma machiez deloc.winking

| eleena a răspuns:

Rimel la 13 thinking
Da asa oja de la 7 laughing

| bibi_1859 a răspuns:

pai mie mi-ar fi destul de rusine sa ma duc la scoala cu o oja stridenta dar un lac incolor sau cu tente pale ar fi ok, iar fardul de pleoape nu cred ca il voi folosi in urmatorii 2 ani (sunt in a6-a) dar rimel cred ca ar fi ok (in ce cl esti?)

| Alexyrs a răspuns:

De la 3ani.Stiu ca suna absurd dar te rog sa nu crezi ca te iau la mistoo-happy

| NoMusicNoLife28 a răspuns:

Eu trec pe a zecea si merg la scoala facuta doar cu rimel.Iar cu manichiura facuta...numai cateodata.happy

| AlexaSiAtat3 a răspuns:

Eu cred ca oja transparenta macar e buna si putin rimel nu s-ar vedea prea tare decat daca esti parata de colegi.

| SophieHoran a răspuns:

Depinde nu e bine niciodata sa te duci la scoala machiata si cu manichiura...dar eu ma dau cu rimel, si lac transparent pe unghii si esti gatawinking:* funditaaa?

| Element25 a răspuns:

Ca sa fiu sincera eu am 13 si nu sunt machiata la scoala, dar nici acasa.
Am timp destul peste 2-3 ani sa-mi umplu fata de machiaje, rimel si tot felul de cosmetice, Si cu tona de fond de ten la fetele de 12-13 ani nu prea sunt de acord, adica puteti fi frumoase fi daca sunteti naturale, si nu cred ca pe la 18 ani o sa va placa daca o sa arata-i ca o femeie de 40 din cauza excesului de machiaj.
Eu mai mult ma ocup de imbracamintea mea, de machiaj mai am timp
Pace!:*

| MariaDD a răspuns:

Din cls in jur de a 2 a poti sa iti faci unghiile in culori mai deschise, sau mai transparente... din cls a 5a poti sa iti dai un strugurele mai colorat sau sa te fardezi mai deschis...la liceu poti sa te machezi cum vrei.chiar daca profii nu o sa fie prea incantati tu horarasti big grinbig grin

| alexa123123123 a răspuns:

Manichiura o aveam deja de la 6 ani, dar machiajul numa de la 14
si chiar daca parintii ma lasa sa ma machiez, eu tot n-o fac la scoala.In vacanta da, dar la scoala, nu

| ρячηтεεsчтα a răspuns:

Pai putin rimel si putina oja nu strica niciodata eu manichiura o aveam de la 10 ani big grin dar ochii de la 13 ( la scoala )...happy :*

| adina_3574 a răspuns:

Da normal nu pot fara macheaje fundita?

| adina_3574 a răspuns:

Da normal fara nu se poate fundita?