| MaXim1trafic0de1drogusoare a întrebat:

Sall lume :X
am o intrebare... straight face
dimineata cand ma trezesc imi fac parul', mi'l aranjez si ma machiez cat de cat sa imi ascund defectele, imi bag parul in ochi si chesti... big grin
cand ma intorc de la scula arat jalnic' sad
parul' ciufulit, machiaju nici nu mai ii si din astea' straight face JALNIK
intrebarea:
de la ce naibii se face asa?
si ce sa fac sa nu mi se mai intample?
straight face
MZ multH DE TOT :* FUNDA SI VOTURI >:

8 răspunsuri:
| razvan1305 a răspuns:

Porbabil ca de la caldura se duce machiajul, iar daca te mai freci cu mana la ochi e destul de clar

| NiallsFutureWife a răspuns:

Transpiri

Te alergi pe acolo poate parul se ciufuleste iti intra in ochi si strica si machiajul si transpiratia de pe fata strica si ea.

Funda?

| ZUZUZUZU a răspuns:

La fel mi se intampla si mie, dar nu stiu din ce cauza

| Bunny a răspuns:

Depinde ce produse folosesti.Pentru machiaj ti-as recomanda Make-up forever, Mac, Illamasqua etc. Trebuie sa te si pricepi cat de cat. Poti sa iti iei si nistre mostre intr-un portofel micut si sa iti mai reimprospatezi machiajul intr-o pauza.Lafel si in cazul parului.Ai grija sa folosesti produse de calitate.Atentie! Produse de calitate nu inseamna neaparat cele mai scumpe! Si iti mai poti rearanja parul intr-o pauza.Dar daca vei folosi produse de calitate, se vor pastra intacte si machiajul si parul. Daca totusi din cauza vantului sau a picaturilor de ploaie ti se va deranja unpic, nu va fi "jalnic".Si ai grija sa nu iti incarci nici fata si nici parul.Prea mult e prea urat.Succeshappy.

| hubbabubba_4047 a răspuns:

Asa patesc si eu...pentru ca transpiram si parul se increteste sau devine ciufulit...happy. daca alergi.la fel se intampla cu parul.

| Smoosh a răspuns:

Poate fi adevarat ce au zis si cei de mai sus big grin, dar poate fi de vina si calitatea produselor care le folosesti.winking

| MaXim1trafic0de1drogusoare explică:

Deci va multumesc' ft mult pentru raspunsuri dah noh.
mz ca mi'ai zis de produse, dar din alea folosesc si eustraight face
si totusi nu stau.
poate de la transpiratie da nu fug ca o capra in pauze (nu fug deloc) si totusi cum ies afara si intru napoi in scula arat oribil (jalnic')
si nu stiu' ce sa fac sa nu mai transpir atat de mult de la caldura
apropo nu ma imbrac gros deloc'
numa un tricou si peste o camasa pe care o prefer in carouri
da... port mai mult negru :]
deci' ce sa fac sa nu mai transpir asa de mult? straight face

| BlueEyes a răspuns:

Deci,daca tu zici ca folosesti produse de calitate (de machiaj si pentru ingrijirea parului) si tot nu ajuta atunci problema ta cred ca este transpiratia in exces.Si asta trebuie tratatawinking. Du'te si fa'ti niste consultatii endocrinologice sau dermatologice.Medicii stiu cel mai bine ce au de facut!