anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall. o sa am bancet de clasa a4a la sinaia. nu stiu cu ce sa imbrac, ce accesorii sa imi pun si ce sa imi fac la par. sa va zic cateva lucruri despre mine:
-am parul pana la umeri si e negru
-sunt foarte inalta
-sunt bruneta
-ma prind bine culorile deschise
-am ochii negrii
dau funda cine ma ajuta mult, mersi

11 răspunsuri:
| Bojthe a răspuns:

Nu prea inteleg faza cu sora dar am sa incerc sa te ajut pe tine sau pe sora ta...

fiind inca destul de mica uite la ce m-am gandit pentru ca tu ai mentionat ca esti inalta: http://www.google.ro/......tp?/imgres ai putea incerca ceva asemanator sau http://www.google.ro/......tp?/imgres ultima si purtata cu balerini negrii

sper ca ti-am fost de ajutor si sa te distezi
Bibi

| bombonica22 a răspuns:

Invata sa vorbesti!

| anss23 a răspuns:

Aoleu,i-auzi,in clasa a 4a te framanta pe tine ce "accesorii" sa iti pui si ce sa iti faci la par.rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| Ralucaaa6 a răspuns (pentru anss23):

Ai dreptatelaughingSi zice asa: "am parul pana la umeri si e negru, ...sunt bruneta", deci are parul` negru si mai e si brunetalaughing

Răspuns utilizator avertizat
| dansatoarea11 a răspuns:

Cred ca sora mea a intrat nu eu. ea nu intelege nimic niciodata si e si in clasa a2a. inca e mica. le vede pe alea de la tv si vrea si ea totul indata.cred ca a cautat acestea pentru ioana o vecina. nu va mai luati de ea ca e mica inca.

| MisSXDyOu a răspuns:

Pai, poti sa-ti iei o rochita roza putin mai sus de genunci, cercei lungi, daca rochita e decoltata poti sa porti un lantzisor poti sa fie lantzu cu o inimioara sau asa ceva dar un medalion finutz, papuci cu toc negri. Parut ti-ar sta bine cret, bucle si prins pe o parte :p Sper sa te ajute ideea mea :* Distractzie placuta la banchet happy

| CupercutaInCulori a răspuns:

Mai dar voi sunteti chiar nerusinati!
Lasatio odata pe fata! Si eu sunt din clasa a4a si sunt cu accesoriile si parul, hainele. Si eu o sa dau banchet.
Eu sunt obsedata dupa moda.
Hai lasatio odata.

| ѕмιℓєfσямєℓℓу a răspuns (pentru CupercutaInCulori):

Pai daca esti din clasa a 4-a OBSEDATA de moda rolling on the floor.Pai la 16-18 ani ce o sa faci? Du-te si cumpara-ti haine ca ale Hanney M. ca alea va plac. Trist, incercati sa pareti mai mature decat sunteti.

| CupercutaInCulori a răspuns (pentru ѕмιℓєfσямєℓℓу):

Mie nu`mi place hanna montana.