Da, ti-ar sta bine cu verde, dar eu as prefera unele mai iesite din comun gri sau mov
problema cu lentilele de contact e alta, daca intorci ochii spre stanga sau dreapta o sa ti se vada culoarea naturala pe dedesubt si in plus trebuie sa ai mare grija cu ele sa nu cumva sa capeti vreo infectie.
ti-as sugera mai degraba, sa iti iei mai multe machiaje pentru ochi, sa inveti sa ti-i pui in evidenta asa cum sunt ei. un creion de ochi reusit si un machiaj impecabil iti va da aerul stilat pe care ti-l doresti si te va scoate inevitabil in evidenta.
Cred ca ti-ar sta bine cu verde sau gri.pentru cele mai noi informatii despre produse de beauty, noutati si sfaturi, intra pe http://camelcutza.blogspot.com/
Cum zici ca esti bruneta, dar ai parul saten inchis? hmm. nu stii sa faci diferenta? sau ai intrat doar ca sa te lauzi?
bruneta sau saten inchis
in fine
eu una mi-as lua unele mai ciudate
cum a zis @iuly10
poate roz
Eu sunt tot bruneta si am ochii verzi-albastri si sunt o bombonika de fata cu ochii astia asa ca ia-ti un verde spre albastru.
Mai intai invata sa scrii corect gramatical, si dupa aceea o sa iti spun si parerea mea, adica cu ce culoare ti-ar sta bine