Nu inteleg de ce vrei sa slabesti?! Sau poate vrei sa slabesti fiindca te supara burta (pt.ca o ai prea mare), am trecut si eu prin asta.Deci eram slaba si aveam o burta imensa.Incearca abdomenele.Eu am facut prostia sa mananc mai putin, si din cauza asta nu mai am fundul la fel de mare si nici fesele.
Pentru 4 kg e suficient sa numai consumi produse de panificatie sau produse care contin sare, bei multa apa PLATA!(fara alte sucuri)Multa vitamina C(ajuta la arderea grasimilor de pe langa intestin) si miscare cel putin 30 min/zii.
Eu in dieta mea am eliminat carbohidratii total, la fel si dulciurile. In special dulciurile pentru ca mancam foarte multe. Prajeli nu mananc deloc.
In schimb mananc cate 5 legume diferite zilnic, la fel si fructe. Si poti sa incerci sa consumi batoane din cereale integrale facute in casa. :p
Iar dupa ora 6 nu mananc nimic, beau multa apa.
Asta daca poti sa o urmezi, e destul de stricta.
Te-as sfatuii sa nu tii nici o dieta daca ai 14 ani si eu zic ca la varsta si inaltimea ta e prfect.
Poti cumpara si o ventuza pentru masaj, ajuta la celulita si la drenaj limfatic, pentru o mai buna circulatie a sangelui.
http://www.cosmetics-online.ro/index.php?route=product/category&path=39