anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 12 ani 1.60 si 40 de kg.Sunt prea slaba? Nu arat slaba dar prietenii mereu imi spun asta.Sunt sau nu?

Răspuns Câştigător
| Teodora11 a răspuns:

Bună! Pentru vârsta şi înălţimea tea nu eşti prea slabă. Poate puţin..depinde. Ignoră comentariile celor din jur. Oricum peste câţiva ani vor rămâne gură-cască când vor vedea ce domnişoară frumoasă te-ai făcut. Crede-mă. Contează totuşi doar sănătoasă. Vei pune pe tine câteva kg. mai încolo Oricum nu ar strica dacă te-ai îngrăşa 3-5 kg max happy

8 răspunsuri:
| JustSmileK a răspuns:

Esti inca in crestere, nu ai de ce sa-ti faci griji.

| EDLKGB a răspuns:

La inaltimea pe care o ai cam da.greutatea minima ar trebui sa fie 47 de kilograme.dar intra pe acest site si o sa vezi mai multe.
http://calculator-greutate-ideala.host22.com/

| AlexAleex a răspuns:

E bine

| BRoxana a răspuns:

Intrebarile astea mi se par putin penibile sincer, cred ca toata lumea cam stie, ca normal e sa scazi 10 din inaltime, spre exemplu la tine ca sa fi ok, normala ar trebui sa ai 50 de kg,dar asta e o chestie teoretica,uita-te tu in oglinda si dati seama daca iti place sau nu ce vezi acolo nu te lua dupa criterii straight face doamne,daca esti slaba si iti place ca esti slaba si n-ai nici o problema de sanatate,e ok,ai greutatea ideala, daca tu consideri ca esti prea slaba si nu arati bine, ingrasa-te, nu decide nimeni daca esti prea slaba sau prea grasa, de aia avem fiecare oglinda acasa.

| Iku a răspuns:

Buna!
Esti in crestere, deci nu - ti face griji. N-ai de ce. Ai o greutate normala, cel putim asa cred.
Deci raspunsul final este.
Nu, nu esti slaba.

Sper ca te-am ajutat! Bafta!

| MarinaaMrnn a răspuns:

La 1.60 ar trebui sa ai 50 de kg. Pentru ca:
La greutate sa scade 10 din inaltime si asa vezi daca ai bine greutatea pe care o ai. De exemlu daca aveai 1.67 greutatea normala trebuia sa fie de 57 kg.:* Funda?

| mona a răspuns:

Esti slaba, prietenii tai stiu ce spun...

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, eşti prea SLABĂ!

Eşti SUBPONDERALĂ; iar greutatea ta IDEALĂ ar trebui să fie de 54, 6 kg - vezi linkul :
http://www.dietetik.ro/......calculator

Deci, ai cu 14 kg mai puţin decât greutatea IDEALĂ, aşa că, TREBUIE "să mai pui" cel puţin 10 kg.

Toate cele bune.