Nu cred ca e adevarat ca te ingrasi de la prea mult somn.
Cel mai bun mod de a slabi, este sa alergi. Alergare de rezistenta in fiecare seara sau la 2 seri timp de o luna si slabesti garantat.
1. nu, nu e adevarat
2. nu stiu daca neaparat poti slabi, ideea e ca apa te ajuta sa fii mai sanatos, nu cred ca poti slabi de la ea :3 Sper ca te-am ajutat. FUNDA?
Ba da, cu cat dormi mai mult cu atat consumi mai putina energie! Se poate slabi cu o asemenea dieta, dar va fi dificil sa o faci.Cel mai bine dormi cate 8 0re pe noapte si fa miscare. Daca tu dormi toata ziua evident ca te ingrasi!
1.Somnul mult te ajuta sa slabesti
2.Aceasta dieta consta doar in bautul de apa?! Daca da, sa nu faci asa ceva.Slabesti daca bei 2 litri de apa + mancare sanatoasa.
Reciproca e adevarata. Deprivarea corpului de somn ingrasa si asta pentru ca atunci cand nu ai energie (evident ca nu ai dormit azi-noapte) tinzi sa consumi carbohidrati (paine, ciocolata) ca sa-ti dea energie imediata si sa te tina in picioare.
1. Nu este adevarat ca te ingrasi daca dormi prea mult, din contra organismul nostru are nevoie de minim 8 ore de somn pe noapte!
2. Dieta cu apa? Mai bine nu! Daca vrei sa slabesti eu iti recomand (din proprie experienta) DIETA RINA- este foarte permisiva si usor de tinut!
izzy_8213 întreabă: