anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall,TPU! Am o problema si as vrea sa ma ajutati.Deci,cand am inceput sa ma epilez pe picioare cu lama de ras nu aveam nimic, insa anul acesta pielea mea a devenit foarte sensibila si se irita foarte tare.Ma dau cu crema hidratanta dupa insa fara efect.Ma doare ingrozitor.Am incercat crema veet insa la fel, si nici nu da jos parul de pe picioare abia vreo 2 fire.Va rog sa ma ajutati, sa ma sfatuiti sa gasesc o solutie.Multumesc :*

Răspuns Câştigător
| Giuvaer a răspuns:

Du-te la dermatolog daca persista chestia asta sau poti si tu sa intrebi la farmacie de o crema pentru piele sensibila/iritatii.
zic si eu.

3 răspunsuri:
| Deliadelias a răspuns:

Acum trebuie sa continui asa ori cu lama de ras ori cu un aparat happy. Asa o prietena se da cu aparatul ( S.a stricat aparatul... ) si dupa si.a cumparat crema de epilat, dar degeaba happy nu o ajuta cu nimic. Bine ca am inceput cu crema b-). Mna si daca te irita ( te ustura pielea ) incearca o grema de hidratare:-s. Bafta:*.

| denisa336472 a răspuns:

In general cremele sunt mai bune, nu te irita asa rau fata de aparat sau big.incearca o crema pentru pielea sensibila.

| kathyangel a răspuns:

Multumesc frumos pentru sfaturi!:* happy