Cresterea unghiilor si a parului este in stransa legatura cu metabolismul tau. pentru a echilibra metabolismul ai nevoie de alimente ce contin vitamina B6 si B8.
lactate: lapte de bivolita, oaie, capra, vaca, smantana, iaurt, branza, unt, zer si nu in ultimul rand in laptele matern;
- galbenus de ou crud, ou de gaina intreg;
- cereale: tarate si germeni de grau, ovaz, orez, grau, porumb, secara (in special in boabele acestora);
- legume: morcovi, cartofi, gulii, pastarnac, spanac, cicoare, ceapa, varza, salata, praz, conopida, broccoli, telina, patrunjel, fasole, rosii, castraveti, soia, mazare, ciuperci;
- fructe: mere, pere, piersici, cirese, prune, capsune, coacaze, struguri, afine, catina, arahide, castane, avocado, banane, citrice, caju, agrise, nuci;
- alte surse: drojdie de bere uscata, polen, miere, melasa.
Sper ca ti-am fost de ajutor
Poi de ce iti mai pui unghii? Le lasi pe ale tale sa creasca si mergi undeva, la un "make-up artist" pentru unghii si iti da o multime de modele pe care le poate picta pe unghii.Asa face mama mea si ii super!
Deci, eu miaim taiat in fiecare zi unghiile ca sa creasca si intr-o saptamana. or fost.destul de mari, tu trebuie sa faci esact opusul, taiele cat mai rar si ele vor creste pana la o anumita lumita, unghiile cu gel se pot pune si pe unghiile mai mari, si e chiar mai recomandat sa ai unghiile mai mari, sper ca team putu ajuta, in aprox o saptamana dupa ce nu le mai tai deloc vei putea sati le faci cu gel. sper ca team putut ajuta
Nicoleta99_2733 întreabă:
Georgian1992 întreabă: