| madalinbratu11 a întrebat:

Am si eu o intrebare la care sper sa imi raspundeti: Cum fac sa-mi creasca unghiile mari in 7 zile ca mi le-am taiat din carne si trebuie sa ma duc la un botez deci va rog sa imi raspundeti! cel mai bun raspuns primeste vot!

Răspuns Câştigător
| Alyra a răspuns:

Bună Mădălina!
Din păcate nu vei putea să le ai mari într-o săptămână. Mai mult de milimetru nu pot creşte în acest timp. Totuşi...un milimetru e ceva. Ţine-le zilnic în zeamă de lămâie(se zice că ajută la creşterea unghiilor), iar la sfârşitul săptămânii pileştele pentru a le da o formă şi fă-ţi manichiură italiană. Se zice că avantajează unghiile scurte. :)
http://life.hotnews.ro/......scurte.htm
Succes şi distracţie plăcută!

8 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Imi pare rau dar nu au cum sa creasca atata intr-o singura saptamana. Singura solutie raman unghiile false. Sau daca nu, pastreaza-le tot asa foarte mici si da-le cu un lac rosu rosu si vei fi foarte eleganta. Culoarea rosie pe unghii mici arata tare binehee hee

| LexieD a răspuns:

Daca vrei doar cu unghii false ca intr-o saptamana nu poate sa iti creasca lungiwinking

| Pirkko a răspuns:

Cum sa-ti creasca unghii mari in 7 zile? Prin ce minune? Pune-ti unghii false.

| razvan2011 a răspuns:

Iti dai cu ciocanu teste ele sa vezi cum se intind! big grin

| CricketXTM a răspuns:

Păi şi eu le-am tăiat ieri. dar creşte unghi cam o saptămâna dacă vrei să mai creasca să mai crească 2 săpt. si după aia dai cu lac simplu ca să nu rupă unghii big grin.si dai cu pila Şi GATA!hee hee Funda?

| adelliinaa_3083 a răspuns:

Pei iti poti pune prelungire de unghii, adica unghii false. Multe fete fac asta, oricum du-te la un salon.

| bluelife98 a răspuns:

Incerci sa le tii in apa.degetele///max 3h /zi

| Magda95 a răspuns:

Poti sa-ti pui unghii cu gelhappy