| Luly1802 a întrebat:

Sall, TPU! am un obicei la care nu pot sa scap de el. Acela este: imi rod pielita de la unghii...si o data mia sangerat foarte tare. Ma puteti ajuta? vreau sa scap de acest tic, dar nu pot... apropo ofer fundita numai celor care raspund corect, nu rasete sau batjocoriri

Răspuns Câştigător
| CatalyN4 a răspuns:

Am o idee... incearca sa iti dai pe degete cu ceva non toxic ca nu iti place tie la miros/gust si asa o sa iti aduci mereu aminte sa nu faci asta.

13 răspunsuri:
| Ella a răspuns:

Curata-ti unghiile fff bine, apoi dati-le cu lac astfel incat sa arate fff bine.Si incearca sa te abtii gandindu-te ca vrei sa iti arate frumos mereu, unghiile. Daca nu reusesti totusi, atunci cand iti vine sa rozi pielita sau chiar unghia, incearca sa iti iei altceva de rontait covrigi etc si sa ai mereu o foarfecuta la tine sa iti tai pielita care te incomodeazabig grin

| CherryLove a răspuns:

Nu o sa te opresti din acest tic daca nu iti doresti cu adevarat sau in ultima instanta daca iti rupi o pielita si iti sangereaza si doamne fereste se infecteaza si dupa aceea te inveti minte sau pur si simplu iti rupi pielita si te ustura si simti zona inflamata. Totul depinde de tine imi pare rau :[

| AnOnIm20202020 a răspuns:

1,poti sa iti dai cu un spray acolo, o sa vezi ca nu o sa mai iti rozi pielea pentru ca sprayul va avea un gust aiurea.
2. daca iti pui unghii false peste pielea ungiei nu o sa mai ai ce sa rozi.
3. poti sa iti gasesti alt tic ca sa uiti da asts.
Funda?

| Darius352 a răspuns (pentru AnOnIm20202020):

A 3-a e penala rolling on the floor))) sa ati gasesti alt tic asta imi placelaughing) thumbs up

| Luly1802 explică (pentru Darius352):

Eu am vrut raspunsuri....nu comentarii...multumesc

| Mereoleacădeusername a răspuns:

Este un lac de unghii incolor care e amar. Cumpara-ti unul de la farmacie si da-te cu el pe unghii dar sa depasesti unghia ( sa dai si pe pielita din jurul unghiei ). Cand o sa-ti bagi degetul in gura sa-ti rozi pielita o sa fie foarte amar si nu o sa mai faci asta. happy
Sper ca ti-am fost de folos :*.

| mmamiruna a răspuns:

Salutare,Acest tic iti poate disparea daca spre exemplu cand involuntar faci aasta cauta-ti o alata preocupatie, nu stiu spre exemplu joaca-te cu degetele. Sper sa te ajute!

| Luly1802 explică:

Multumesc pentru tot...va pup!

| αlєxαηdєяυ a răspuns:

Pfai. am avut si eu problema... incearca sa te abtii. straight face

| Adiutsa a răspuns:

Pai exista lacuri speciale de unghii amarui care sa te determine sa nu le mai rozi din cauza gustului amarthinking Si cloranfenicol e bun e foarte amar[pastile iti dai cu praful acela si putina apa].

| Luly1802 explică (pentru Adiutsa):

Nu prea imi plac pastilele sau prafurile...mi se par ciudate

| Adiutsa a răspuns (pentru Luly1802):

Da praful il pui in apa si iti dai pe degete.e bun pentru asta fiind foarte amar, acum daca tu o sa faci asa sau nu thinking eu doar am raspuns.

| Adiutsa a răspuns (pentru Luly1802):

Da praful il pui in apa si iti dai pe degete.e bun pentru asta fiind foarte amar, acum daca tu o sa faci asa sau nu thinking eu doar am raspuns.