| Dilaa98 a întrebat:

Cand te duci la un salon(manichiura,pedichiura) si vrei sa-ti faci unghiile, cum trebuie sa te duci cu ele? Taiate sau lungi? La cea mai buna explicatie ofer funda tongue

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Oferi funda care nu ets ea ta, interesant.
Te duci la salon pentru aranjarea lor, deci așa cum le ai atunci când te vei duce. Acolo te hotărești cum le vrei, naturale sau cu gel, scurte ori lungi, ojă neon sau nud, etc.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Cel mai bine lungi.
Te pup!

| LoriLoL a răspuns:

Mergi cu mainile cum le pastrezi de obicei..curate igienice. unghiile le face manichiurista doar de aceea exista ea..sau noi cele care mai suntem pe aicihee hee in fine

| Katoky a răspuns:

Deci depinde de cum vrei sa iti faca unghiile verisoara mea e manichiurista si de obicei se vine cu unghiile lungi si le scurteaza daca e nevoie dar unghiile sa fie curate.Succes.

| detty24 a răspuns:

Ceau eu sunt manichiurista :p depinde ce vrei sa faci cu unghiile daca vrei sa construiasca gel pe ele nu ti le taia ti le va taia m manichiurista respectiva, pentru ca in caz ca vrei unghii de gel trebuie sa ai unghie altfel e foarte greu de contsruit gelul pe ea important e sa mergi cu unghiile curate ca de taiat si aranjat se va ocupa manichiurista... *-*

| dbcovrigeldb a răspuns:

Cred ca e mai bine sa fie lungi pentru ca stilistului ii va fi mai usor sa iti faca unghiile ) la urma urmei, ti le va scurta daca va fi nevoie.

| BogdanRoxanaDove a răspuns:

Hello,

Cand mergi la salon depinde de cat de urgent este pentru tine sa iti faci manichiura/pedichiura. Daca esti in graba mergi oricum ai aver unghiile si o manichiurista buna o sa stie sa te salveze.

Daca ai timp sa fie unghiile crescute, poti merge cu ele mai lungi pentru ca sa poti obtine un model mai frumos. In functie de cat de lungi iti plac unghiile - tu iti cunosti cel mai bine unghiile.

Eu aici imi fac unghiile https://illieens.ro

Cu respect,