Sa sti ca e foarte bun, da are rezultatele, acum si de pielea capului tau, daca ai luat sampon shauma pentru par fara volum si tu ai volum la greu, apar reacti adverse :* mie imi place mult samponul si balsamul de shauma mai ales ala nou cu fructe de padure, rezultatele se vad imediat si dureaza 4 zile la mine. succes :*:*
Cu balsamul Schauma m-am împăcat foarte bine, folosit de câteva ori pe săptămână. Îl recomand. (eu folosesc pentru păr uscat/rebel/deteriorat şi chiar îşi face foarte bine treaba) Acum folosesc şi şamponul Schauma, despre care nu pot să-ţi spun prea multe căci abia am început să-l utilizez. Mătreaţă eu nu prea am, deci e ok.
Vai in viata mea nu mai cumpar shauma am folosit si mi-a facut matreata si mai rau mi-a facut parul dupa mine e cel mai slab sampon...
Eu folosesc Wash&Go su Nivea sau Garnier, sunt foarte multumita:*
Am folosit si mi-e personal imi provoaca matreata eu folosesc de la nivea pentru par stralucitor de la prima spalare
Cred ca depinde de tipul de par pe care il ai.eu am parul gras si, desi am incercat schauma nu a fost bun de nimic.acum folosesc Pantene Pro V Aqua Light si mi se pare excelent. spala foarte bine si degreseaza. sper ca te-am putut ajuta.
anonim_4396 întreabă:
Alex10092003 întreabă: