| kristina94 a întrebat:

Sall TPU! cine a folosit benzi cu ceara de la veet imi puteti spune daca nu se roseste pielea dupa, sua daca doare? raspuns urgent ca vreau sa-mi cumpar si eu...

Răspuns Câştigător
| GabrielaIoana a răspuns:

Eu am folosit si da doare normal doar iti smulge firele de par dar e mai buna decat creda de epilat...cat despre rosu da o sa ramana rosu o zi maxim 2 dar e normal...ai grija insa cand iei banda sa ai pielea intinsa eventual daca te faci pe picior sus tine genuchiul indoit cand iei banda ca sa nu te invinetesti ( eu asa am patit si m-a tinut vanataia o saptamana si ceva) Baftawinking

4 răspunsuri:
| LemonCandy a răspuns:

Eu doar dintr-astea folosesc.winking Nu se roseste pielea deloc si nici nu doare... O sa ai picioarele de invidiat.winking

| AiEnmaa a răspuns:

Salut eu mi-am luat si sunt foarte eficientee nici nu te doare si nici nu se inorseste si nu creste parul asa de repede.Da eu as zice sa iti cumperi.

| bellekamms a răspuns:

Eu folosesc benzi cu ceara de la Avon, dat fiind ca sunt inscrisa acolo dar cred ca si Veet sunt bune.Iti recomand benzile de oriunde ar fi ele,sunt practice, pielea ramane fina dupa depilare pentru muuuuult timp, si nu se inroseste.

| Doublekillll a răspuns:

Da se inrosestebig grin...si te si doare, dar nu te gandi la durerehappy