Buna! La ochii albastri merg foarte bine nuantele calde de auriu, ciocolatiu, rozuri, bronzuri, cupru, marouri calde. Make-up artistii recomandă cu mare caldură si violetul, argintiul, piersica, lavanda, trandafiriu.
Roz pal, portocaliu nu foarte parins, crem, auriu, negru...și albastru bineînțeles.
Buna, toyyfactorii!
Te poti farda cu portocaliu, galben deschis, roz bombon si blu deschisss, gri toate felurile, coral din nou toate felurile(rozaliu, rosiatic, pastelat etc) si lila, bej, maro mat.
Funda?
Ca lentile poti incerca turcoaz sau cafeniu!
Bai,ce vrei sa spui prin " vopsesc"? Te referi la machiaj sau la lentile de contact?! Exprima-te mai bine data viitoare!
Sa ii vopsesti? Adica sa iti pui lentile de contact. Poi dupa parerea mea s-ar vedea bine verzii sau caprui.
Se pot vopsii ochi? daca da, Pastreaza-ti albastri ca sunt frumosi, asa ii am si eu:X
Buna eu iti spun ca verzi! Dar nu inteleg de ce sa-i vopsesti lasa-i asa sunt frumosi! Si in primul rand dauneaza ochiilor!
Violetul, movul, lila-ul sunt cele mai recomandate pentru persoanele cu ochii albastri.
Sfatul meu este sa tii lasi albastri sau poti sa tii face caprui sunt cei mai frumosi, funda?
De ce sa iti vopsesti ochii? albastrul este cea mai frumoasa culoare de ochi. eu ii am caprui deschis si pe fiecare am doua pete de maro inchis. Lasa-ti asa cum sunt
miutzatha întreabă:
DaciaRomania întreabă: