| iuliaGirl11 a întrebat:

big grin

as vrea sa-mi fac un look nou :
-am parul brunet inchis
-ochii caprui
- pielea deschisa la culoare

ce haine mi s-ar potrivi?

Răspuns Câştigător
| mihaelapisica a răspuns:

In primul rand sa porti haine cu gulerul ridicat pentru ca nu te avantajeaza.Rochitele gri asortate cu accesori roz merg anul acesta. Tie ti s-ar potrivi f bine rochitele. UITE AICI CATEVA SITE-URI CU HAINE CARE TI SEAR POTRIVI
http://www.perfectlady.ro/articol/2261-Moda_primavara_2011.html
http://www.google.ro/......tp?/search
Incearca sa porti balerini cu toc foarte mic daca sti inalta, si accesorizeazati hainele cu bratari mari pe maini.
Sper ca te-am ajutat, fundita? te rog mult multtt

4 răspunsuri:
| Diiiaaa a răspuns:

Deoarece ai un look tip Alba-ca-Zapada tie ti se potrivesc culorile : portocaliu,albastru inchis,bleu,lila,negru, verde, alb kiss

| Helioot a răspuns:

OOoh ce dragut :X laughing...
- PrimaVara - O pereche de jeansi stransi pe picior negri si un tricou vaporos putin decoltat ( Roz, alb, Albastru. ) Balerini sau tennisi ( Colorati )
-O rochie cu bretele ( NEgru sau albastru. roz. rosu. ). Jambiere colorate tennisi si un lantisor amuzant... Poti sa adaugi o esarfa legata tip fundita big grin ( Rochia sa fie simpla sau cu model, daca e simpla adauga bratari multe si colorate, pot sa fie si chestii de prins parul'.)
- O perehe de pantaloni rosii + un tricou cu trupa preferata + Un lant de bicicleta laughing ( Serios, dar spala-l big grin) + niste tennisi negri si o palariuta tricotata big grin
Vara - Rochie scurta cu MODEL ( nu prea scurta, pana la genunchi ), vaporoasa cu balerini si multe accesorii ( lanturi. bratari )
- Pantaloni scurti Colorati cu un maieu alb sau negru simplu ...cu tennisi lungi si un singur jambier big grin Poti sa adaugi chestii copilaresti precum o esarfa roz in par sau ti-o pui drept curea etc.
Toamna - Pantaloni Colorati ( In contrast cu Toamna te rooog laughing ) Si cu un tricou amuzant + un hanorac simplu si negru palariuta tricotata, iar si lanturi muuulte, fara bratari. Cand ploua un paltonas ar fi super, dar daca poti sa iti iei niste palariute rticotate mai colorate ( :X ) ca sa fie in contrast cu paltonul negru
Iarna - Ia-ti blugi normali, negri albastrii si maro + un tricou cu tema primavara. vara sau un plouver tricotat, colorat DAca iei tricou pune hanoracul negru din toaman big grin + palton si caciula ruseasca. bocanci colorati sau cizme lungi. NU uita de accesorii poarta ceva cu fulgi sau asa ceva :X Succes!

| Alina97 a răspuns:

Pai.Negrulove struck
Rosu
Alb
Roz

| Lorenne a răspuns:

Pai. depinde de ce ocazie si in special de vreme(mama ei de vreme). in parc cu prietenii poti lua asa: tenisi, blugi, un tricou larg cu imprimeu, o vesta sau o bluza peste si cateva accesorii. nu multe insa. nu se poarta tinuta incarcata si plina de accesorii. sau. la scoala.: cizme(depinzand de vreme. cum e acu`laughing ) colanti/blugi mulati, o bluza oarecum elastica, o curea subtire, o vesta si o esarfa la gathappy. ai grija la culoribig grin