Buna!
1)Eu iti recomand sa faci aerobic! Te ajuta sa slabesti cel mai usor(incearca sa-ti faci un program, sa faci sport la aceeasi ora )
2)La mancare ....hmm pai in primul rand nu mai manca nimic dupa ora 18:00! Si evita prajelile si fast food-urile!
3)NICI SA NU TE GANDESTI SA IEI PASTILE SAU CEAIURI! CEL MAI BINE E SA FACI ASTA CU MULT SPORT!
4)Nu am sa-ti dau nici un site Dar nu te lua dupa ce scrie pe net! Nu tot ce scrie e adevarat!
Sper ca te-am ajutat, si spor la slabit!:*:*
Incearca cu legume fierte si carne de pui fiarta fara paine si fara ulei de floarea soarelui. Poti sa iti faci o salata din legume fierte si sa pui ulei de masline e chiar buna. Cartofii nu sunt recomandati contin mult amidon, morcovi, mazare, ciuperci sunt foarte bune. Poti manca si fruncte dar ai grija ce fructe, merele, greful sunt bune. Bananele ingrasa. Prietena mea a slabit in felul acesta 5 kg intr-o luna dar ea nu a facut sport. Daca tu alergi in fiecare seara 20 de minute sunt sigura ca reusesti sa slabesti mult mai repede. Nu mai manca seara cu cel putin o ora inainte de culcare.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, insa doar unul poate primi funda! Mersi
Saritul corzi este foarte efiecient 5 min de sarit coarda este echivalentul a 15 min de alergat, iti pune toti muschi in miscare in acelasi timp bafta.
Pai,sa faci sport, orice sport vrei tu(bicicleta, role, sa sari coarda) sa nu mananci dulciuri sau fastfood-uri si sa nu iei nicio pastila, alea mai mult iti fac rau... sper ca te-am ajutat cat de cat