| Miriii a întrebat:

Imi puteti spune si mie cat de eficente sunt sampoanele clear? Vreu sa-mi schimb samponul si vreau unul care sa-mi curete bine parul si sa ii dea stralucire si volum. Ms anticipat!

8 răspunsuri:
| Deiiu26 a răspuns:

Nu e bun de nimic, l-am folosit si eu si prietena mea am inceput sa avem matreata iar parul avea un aspect nesanatos asa ca nu ti-l recomand

| Scherimuvi a răspuns:

Eficienta maxima antimatreata
Clear este expertul in ingrijirea scalpului si in eliminarea matretiiº, bazandu-se pe studiile stiintifice realizate de Centrul de Cercetare Clear din Paris.

Eficienta sa in combaterea matretii se datoreaza intelegerii cauzelor care duc la aparitia matretii si a importantei sanatatii scalpului. Astfel, Clear elimina matreataº si ajuta la prevenirea sa, actionand la suprafata si in profunzimea scalpului. (ºMatreata vizibila. Necesita utilizare regulata).

| ImpOssibleTooForgeT a răspuns:

Buna :*
Si eu am folosit samponul clear. Dar acum folosesc samponul nivea (folosesc si masca pentru par, creme mai multe de la nivea) si sunt foarte multumita de el. Face un par foarte moale e antimatreata si e bun pentru toate tipurile de par.Incearca si tubatting eyelashes
Sper ca te-am ajutat :* funda?[-o

| papusikatha a răspuns:

Raspund tot timpul la astfel de intrebari.Samponul distruge parul, iar balsamul este facut special ca sa acopere ceea ce samponul strica, eu ma spal cu apa plata pe care o incalzesc la aragaz si cu sapun, apoi ma clatesc tot cu apa plata in care adaug 2 linguri de otet/3l apa. Daca ai posibilitatea, fierbe apa in care sa adaugi frunze de nuc, ai sa vezi ca parul tau o sa fie mega stralucitor.

| Lavi15 a răspuns:

Eu folosesc acest samponhappy si pentru mine nu are efecte negative ci foarte bunewinking

| DanielutzaJD a răspuns:

Eu folosesc acest sampon de aproape 3 ani si de cand il folosesc am scapat de matreata(aveam o mare problema cu ea) si nu mi-a mai aparut niciodata.deci ti-l recomand.acum depinde si de parul tau daca il accepta sau nu :*

| papusikatha a răspuns:

@Danielutza clear nici macar nu are 3 ani de cand a aparut laughing

| DanielutzaJD a răspuns:

User 12.ba da are, eu de cand a aparut il folosesc