| madalina0810 a întrebat:

.. În urma cu vreo o lună-două m-am decis eu sa mă tund... aveam parul puțin mai lung de spate tuns drept...Am zis că, dacă tot fac schimbarea să fie vizibilă. am decis să mă tund putin mai jos de umeri, menționând "experimentatei" frizerițe că vreau să îmi mai rărească din păr. avândul destul de des...Am mai făcut asta deci știam că e ok. Eu cu ochii în telefon si puțin în oglindă am așteptat să îi văd "capodopera" finală. după ce a terminat efectiv îmi venea să plâng, eram tunsa oarecum pe straturi.un strat(cel de deasupra)era tuns mai sus se umeri iar celălalt(de dedesubt) era tuns mai jos de umeri....stătea atât de ciufulit si voluminos(în sensul rău al cuvântului)...Am plecat acasă în fugă, sperând să nu dau nas in nas cu vreo persoană cunoscută..si mi-am făcut baie...stătea oribil..nu am crezut că poate fi așa rău, dar era...acum după aproximativ două luni stă poate puțin mai acceptabil...Dar asta bineînțeles îndreptat cu placa zi de zi.
Ceva sfaturi să scap de aceasta tunsoare?! Sau măcar să o mai "astâmpăr" puțin?! sa nu mai fie atât de voluminoasă si ciufulita?!
M-ar ajuta extrem de mult... mulțumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Loly a răspuns:

Mergi la un frizer care chiar se pricepe si va sti ce sa iti faca.Te poti tunde din nou, mai scurt, eventual pana pe umeri sau bob, il mai poti fila etc.Cu siguranta o persoana experimentata te va ajuta. Daca nu vrei sa mai tai din el, foloseste ceara de par sa il aranjezi, sau spuma.Stiu cu mai este un fe de crema(la propriu), dar care e pentru par, iar aplicata pe parul ud il face mai putin voluminos si te ajuta sa il aranjezi mai usor.Nu stiu um se numeste dar daca intrebi in magazinele cu cosmetice sigur o gasesti.

1 răspuns:
| madalina0810 explică:

Mersi mult