| andutxza a întrebat:

Sall Tpu..Maine este ziua mea si nu stiu cu ce sa ma imbrac nici azi...Mentionez ca petrecerea e seara la restaurant...Ce stil pot adopta? Elegant sau lejer? Vreau si exemple pentru tinuta si machiaj!

Răspuns Câştigător
| biancaanamariat a răspuns:

Depinde cum îți place. dar ar fi cool o rochiță lejeră, și o asortezi cum vrei tu. eu prefer rochița cu teneși sau bascheți și o geacă de blugi, niște brățări în număr de 5-6, o pereche de cercei mici i un lănțic mai lung sau cele in cascadă(1 lung,și din ce în ce mai scurte),și parul liber ctreț sau făcut cu placa este stilul rocky,e sexy,cool,lejer dar și elegant. dar dacă vrei să fi mai sofisticată poți alege niște pantofi,sandale cu toc,un plic o brățară mare o pereche de cercei lungi și o coafură sofisticată ca de exemplu o coadă de pește sau spic într-o parte sau o simplă codiță într-o parte. dar, dacă nu îți plac rochițele, niște pantaloni skinny, o cămașă fără mâneci, cercei supradimensionați și niște brățări cu ținte, și pantofi cu toc sau bascheți. alegerea e doar a ta.astea sunt doar niște opțiuni. trebuie ca și tu să te simți bine, iar pentru machiaj, alege un ruj în culoare tare și fard în tonuri pământii, mascara, blush și fard pentru luminozitate pentru a arăta foarte bine în lumina de la restaurant. distracție plăcută și la mulți ani!

3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Petrecerea e la restaurant...adopta un stil elegant

| lolita24 a răspuns:

Buna! La multi ani! Umm ..Stilul Casual : Poti sa-ti iei niste blugi rupti (daca ai ). Sau daca nu simpli. Un tricou si o camasa in carouri. In picioare iti poti lua skate shoes sau adidasi in gen Converse Sneakers ( sau poate ca ai converse). Un alt stil ar fi "SWAG" : Un tricou larg pe tine, niste blugi scurti, un hanorac gros si o sapca "Full Cap". Despre incaltaminte. ti-ar trebui adidasi in gen Converse Sneakers. Despre machiaj, parerea mea este ca ar trebui sa-ti faci "Eye shadow". http://www.youtube.com/watch?v=5bmA5Fxnalo Uite aici un link. Codita de la ochi o poti face si cu un creion negru pentru ochi. Nu e neaparat sa o faci cu eyeliner daca nu ai. Succes!

| itspancake a răspuns:

La mulţi ani! Dacă e pe seară, poţi opta pentru ceva mai elegant. O să-ţi las un link al Marziei să te uiţi. Dar depinde de preferinţele tale. Eu una m-aş îmbrăca mai elegant. Ziua ta este odată pe an, remember :)
http://www.youtube.com/watch?v=Ury25s2k9uU&list=PLB8C7AB7EC8CB6606&index=26