| AnOnImUl321123 a întrebat:

Sall TPU
Mi-am cumparat azi "ulei de ricin", vreau sa il folosesc ca sa imi creasca parul. Cum trebuie aplicat? Dupa cat timp se vad rezultatele? Am parul de 2, 5cm iar bretonul e cam de 2, 80cm si vreau sa il fac de cel putin 3cm (bretonul) oana la sfarsitul saptamanii. Credeti ca ar functiona? Dati-mi detalii va rog. E prima data cand cumpar asa ceva si nu stiu cum si o data la cat timp trebuie aplicat.
FUNDA

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca il aplici o data la doua zile vei vedea o crestere mai rapida dupa 3-4 luni si rezultate reale dupa 6 luni, daca te tii cu regularitate de tratament. NU se va intampla nimic pana la sfaristul saptamanii actuale, trebuie sa aplici macar de 50 de ori inainte sa cauti rezultate. Il aplici frumos pe par, insistand pe zona radacinilor, cu o pensula, apoi iti pui un batic pe cap, stai asa vreo ora si te speli bine pe cap (e greu ca e uleios). Repeti o data la doua zile fara pauze. Trebuie sa ai multa multa rabdare, nu face minuni

| LaLaura a răspuns:

Buna.
Uleiul de ricin e foarte gras pentru par, ingrasa parul si se duce foarte greu din par, de aceea e recomandat ca ingredient in masti pentru par facute in casa.
Eu folosesc o masca de regenerare cu un galbenus de ou, un pic de miere de albine, ulei de ricin ( cam o lingura), ulei de masline ( tot o lingura), catvea picaturi de vitamina a. Uleiul de masline si cel de ricin trebuie incalzit un pic apoi se amesteca cu celelate ingrediente, masca o aplici pe par, lasi sa actioneze in jur de 1 ora si apoi te speli normal pe par dar sa insisti pentru a curata bine uleiul, apoi aplici un balsam.
Masca se foloseste de 1-2 ori pe luna. Dar sa nu te astepti la minuni, nu exista tratament minune in cresterea parului, aceatsa masca doar stimuleaza cresterea parului, parul creste cam 1 mm pe zi ( atat creste el in general).

| 愛日本 a răspuns:

Eu l-am folosit, si mie pot zice ca mi-a facut mai mult rau decat bine. Daca il folosesti mult firul de par se subtiaza si poate cadea, mi s-a intamplat, mai ales ca parul meu e foarte subtire si rar... uf