Cum sa manaci zilnic cicolata? voi sunteti nebuni? o sa puna doar burta si o si se imbolnaveasca
Draga mea eu iti recomand sa iei proteine si sa faci exercitii fizice pentru tonifiere, tu ai nevoie sa pui masa musculara, nu grasime
Ia o luna proteine, 2 doze pe zi cred ca ar fi suficient si manaca o portie de orez sau paste pe zi si carne, oua, lapte etc.Intre mese mananca struguri, stafide, nuci, alune contin multe calorii. Dar ai grija sa nu te indopi prea tare.Si lasa dulciurile ca nu sunt bune, proteinile cred ca ar fi cea mai buna solutie dar sa nu le iei mai mult de o luna
ps:proteinele le gasesti la un magazin cu suplimente sportive, o cutie de un kg cred ca ar fi suficient pentru tine
succes
Mananca zilnic multe dulciuri, dar ai grija, nu chiar ddintr-o data si nu exagerat de multe, pentru ca apoi s-ar putea sa te ingrasi prea tare si sa nu mai poti slabi.Mananca zilnic cam o jumatate de ciocolata, deci o data la 2 zile o ciocolata intreaga, alege milka(contine mai multe calorii, si nu te vei ingrasa prea tare din cauza a nu stiu ce ce contine)
MULT SUCCES:*'
fundita?
Asta cel mai usor. E mai greu sa slabesti. Mananca in fiecare zi multa ciocolata. Ti-as recomanda carnea cu grasimi dar e cam nesanatoasa.
Toata lumea spune ca e usor sa te ingrasi dar nu, nu este asa...nu te ingrasi atunci cand ai un organism mai aparte...iti recomand sa te lasi de chestia cu ingrasatul pentru ca s-ar putea sa-ti faci mai rau!
Pentru ingrasat ai putea lua dimineata pe stomacul gol o lingurita de miere de albine amestecata cu coji de ou pisate bine bine astfel incat sa devina un praf fin...
sau incearca sa mananci mult de tot
:*
Pai ca sa te ingrasi, mananca seara paine, kethup, dulciuri tot ce este cu zahar sau ceva dulce. nu uite, trebuie sa mananci mult ca sa te ingrasi, fundita
Depinde de metabolism.si e cam naspa daca te ingrasi asa de repede.adica gaci burta nu te ingrasi peste totexista doua reguli la cumparaturi : 1. cumperi numai lucruri care merg si in sezonul viitor
2.nu cumperi haine mai mici sau mai mari in speranta ca te ingrasi sau ca slabesti
In primul rand, de ce nu ti-ai cumparat haine pe masura ta? In al doilea rand, daca "sa arati bine" conteaza mai mult decat sanatatea ta, te invit sa mergi la un concurs de mancat. Apoi, in loc sa mergi la scoala, poti sa-ti pregatesti bagajelu pentru spital. Iti zic eu ca acolo nu ii va pasa nimanui daca hainele ti-i sunt prea largi. Partea cu a face sport pentru muschi mi se pare cea mai ok. Dar nu te astepta la 5-6 kg. Unei fete nu ii sta bine ca un "pachet de muschi". Si nu vei reusi oricum sa ajungi la greutatea dorita. Cel mai bine ar fi sa iti cumperi haine pe masura ta.
anonim_4396 întreabă: