Pistruii sunt foarte draguti, persoanele care au micutele astea pe fata mi se par super naturale! Nu inteleg ce au unii impotriva, sunt alte chestii la care alte fete ar trebui sa se gandeasca. La silueta, la igiena, vestimentatie, machiaj. (daca chiar este neaparata nevoie)
Eu am citit pe net, si nu poti scapa nicicum de ei, poate doar daca faci o operatie cu laser, parca. Exista fel si fel de "metode", pe care alte persoane le-au enumerat mai sus, dar niciuna nu va fi de folos, crede-ma. Colega mea de clasa are si ea probleme cu pistruii, este prea complexata, a incercat multe, legume, fructe, masti, lamaie, sucuri, etc., la NIMIC nu i-a ajutat. Trebuie sa ne multumim mereu, asa cum suntem, suntem oameni, nu animale, fiecare este frumos in felul lui, si asa este. Vad pe strada o gramada de fete fericite, frumoase in felul lor, cum am mai spus, iar pe altele saracutele cu cine stie ce handicapuri, zacand mereu intr-un scaun cu rotile sau mai rau. Doamne fereste, cui ii se intampla asta, nu mai este atat de preocupat de aspectul lui, ar vrea sa aiba si cosuri, acnee, pistrui, de toate, doar sa fie liber si sa traiasca linistit pe picioarele/mainile lui. Sper ca te-am ajutat cat de cat cu ceva...
Consulta un cosmetician sau un dermatolog. Desi nu ar trebui sa iti faci probleme. Poti arata foarte bine si cu pistrui.
Tratament naturist cu LAMAI:
lotionari cu suc de lamaie caruia i se adauga putina sare. Diminueaza intensitatea pistruilor si a petelor de pe fata.
Cred ca un raspuuns din astea o sa te ajute :
1. Amesteca un suc natural de patrunjel cu o cantitate egala de suc de lamaie, suc de coacaze si portocale dupa care adauga lotiunea obtinuta in crema ta preferata si aplica aceasta masca de cateva ori pe saptamana.
2. Pistruii se tamponeaza de 2-3 ori pe zi cu o lotiune preparata din lapte dulce si castravete. Taiat in rondele mici, castravetele se pune intr-o cana, se acopera cu lapte proaspat nefiert si se lasa la macerat cateva ore la rece. Apoi se scurge laptele si se foloseste asa cum precizam anterior.
3. Se prepara un amestec din sucul rezultat in urma pisarii florilor si tulpinilor de papadie, cu o cantitate aproximativ egala de suc de lamaie si miere, peste care se adauga si cateva lingurite de argila pana se obtine o solutie pastoasa. Aceasta masca se poate aplica de 3-4 ori pe saptamana in special seara dupa demachiere.
4. Puteti opta si pentru o masca formata din 3 linguri de zeama de lamaie, 20 de grame de drojdie de bere si alte 20 grame de tarate de grau, aplicata asa cum mentionam si la mastile precedente.
5. Se poate face si un amestec din ceapa si otet (o ceapa taiata marunt si amestecata cu 3 lingurite de otet). Lotiunea trebuie pastrata la frigider si, desi are un efect benefic, trebuie avertizat in privinta mirosului destul de neplacut al acesteia.
funda?
anonim_4396 întreabă:
Bianca_2202 întreabă:
DaciaRomania întreabă: