| ZuzaTA a întrebat:

Vreau sa fac comanda pe internet la Relax&Tone. Credeti ca este bun? A incercat cineva? Mie mi se pare ca este bun deoarece am vazut mai multe comentarii de genu. Daca fac comanda cam in cate zile vine produsul ( n'o sa fac comanda prin curier rapid (mai dau 18 lei in pluswinking )

P. S: Daca fac comanda pe internet imi da si gelul anti-celulitic(eu cred ca nu)?

Răspuns Câştigător
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Buna,mama mea are unul,mi-a spus ca este bunicel, dar nu cum arata la TV, adica ...cum spun ei ca face minuni chatterbox, bunicel intr-adevar, dar nu iti da gel.

9 răspunsuri:
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Pai maxim 1 saptamana, nu cred ca se vor implinii 7 zilehappy
Si iti iei gel singura,dar iti poti lua gel pentru celulita si e mult mai bun!
Si da, ar fi mai bine sa comanzi de pe okazii dar sa te uiti sa nu fie folosit sau asa, stii sa vb sigur si daca vei avea probleme sa il trm inapoi:*

| maftei a răspuns:

Sa stii ca eu folosesc si chiar este bun se si vad rezultate.Dar de ce nu comanzi de pe okazii pentru ca gasesti si la 60ron si transport gratis si este identic aparatul.Eu de acolo mi l-am comandat.Cat despre gel eu imi cumpar singura goodbay my selulite, de la nivea

| ZuzaTA explică:

Am uitat sa mentionez ca dau Fundita + vot!winkingbatting eyelashes >big grin

| ZuzaTA explică:

As dori sa imi zice'ti cam in cat timp vine?

| ZuzaTA explică:

laughing eu im i'au, ca de vazut l'am vazuthee hee

| Maria84 a răspuns:

Http://magazinulmeu.blogspot.com/2011/06/relax-tone-original-aparat-de.html
Aici il poti gasi la super pret, eu mi-am luat si sunt multumita.

| Mălinuşaaa a răspuns:

Babe dc nu mi-ai zis mie? laughing ca il am si euwinking cand mai vii la mine iti arat kiss

| Mălinuşaaa a răspuns:

Da nu ziceam.de vazutlaughing)) ia`tiwinking

| Mălinuşaaa a răspuns:

Cine te opreste?hee hee