Salut.In situatii din astea ca majoratul,zi de nastere sau banchet, trebuie sa te imbraci la costum, camasa alba, pantofi, cravata sau papion.Ca doar nu mergi la concertul mettalica sau mai stiu eu ce bar de noapte sau club de fite. Poate vei face si poze care peste zece douazeci de ani sa-ti aminteasca de majorat si o sa-ti pui mainile in cap in ce ai putut sa te imbraci. Exclus blugi taiati ca nu te duci la concert black sabbath.
Hmmm, blugi taiati cu camasa nu prea se potrivesc, ai putea purta niste pantaloni mai eleganti cu o camasa simpla si papion pantofi, sau de preferat costumul. Sper ca te-am ajutat funda
Depinde locatia... daca face la un restaurant si nu vrei sa te imbraci la costum, poti sa iei pantaloni negri ( nu sport), camasa ( preferabil alba), un sacou negru si pantofi... daca face in club sau acasa poti sa te imbraci mai lejer, dlugi( dar nu taiati pentru ca nu e o combinatie prea buna cu o camasa eleganta), o camasa, in nici un caz nu iei adidasi sport, daca ai ceva tip pantof si un sacou dragut :*
Se face in club si blugii nu au gaura in ei... adica au asa niste fire rasfirate
Face in club si blugii nu sunt foarte taiati...adica niste fire rasfirate.
ejwihss întreabă: