| Izabella97777 a întrebat:

Sall tuturor! Am mari probleme cu exfolierea unghiilor, mi se rup imediat cum imi cresc si imi cresc si foarte greu.Niciodata nu ma pot bucura de unghii mari deoarece mi se exfoliaza si apoi mi se rup. Aveti vreun tratament pentru asta? daca da as vrea ceva naturist, am incercat diferite produse si n-au dat roade.Multumesckiss.
P.S.As fi incantata sa-mi dati niste modele usor de facut pentru manichiura

Răspuns Câştigător
| AIRIUS a răspuns:

Buna!
Pana cum o luna, si eu am avut parte de asa ceva si te inteleg.
Eu eram complexata de mica din cauza asta si m am gandit sa cer parerea unor fete pe TPU.
Unele mi au recomandat sa mi tin seara unchiile in zeama de lamaie, timp de 2 saptamani.Le tii inmuiate in zama de lamaie, timp de 10/15 min, in fiecare seara, timp de 2 saptamani si iti spun ca face miracole.
Dupa a 3 a zi,eu am simtit cum unghiile mele,erau mult mai tari,serios vb,dupa ce am terminat tratamentul asta, mi am cump un gel intaritor, am dat 4 lei pe el si imi dau odata la 2/3 seri cu gel.tii le face mult mai tari si ajuta si la crestere.
Eu acum, am niste unghii cat de cat marii[mie nu mi plac exagerate] si mult mai tari.
Gelul il gaseti in comert, la un magazin de cosmetice.
Succes!

1 răspuns:
| Razvankuki10 a răspuns:

Incearca sa bei foarte mult lapte si sa mananci branza multa. poate ai lipsa de calciu happy si Calciul il iei mai ales in Lapte happy dar nu lapte de asta pasteurizat de la magazin incearca sa iei de la cineva de la vreo baba ceva care sta la tara... big grin si in niciun caz nu te da pe pastile de astea efervescente de calciu. nu-s bune big grin