Placa de par cu protectie nu exista. Ce zici tu acolo e spray termoprotector, pe care il folosesti inainte sa iti intinzi parul ca sa nu il arda placa.
Placa cea mai buna este Rowenta Respect pentru ca are functia de ionizare ce degajă ioni încărcaţi negativ care previn electricitatea statică şi aspectul ciufulit, lăsând părul neted, strălucitor şi uşor de coafat, ceea ce nu mai gasesti la alta placa si poti seta temperatura in functie de tipul de par.
Mai sunt placi si de la Remington de care am auzit ca sunt bune, dar singurul lucru pe care il au in avataj placile Remington este pretul. Sunt mai iefine, am auzit ca sunt bune, dar nu garantez.
In general, placile care au invelis ceramica nu ard parul asa de rau, iar daca mai folosesti si unele produse termoprotectoare s-ar putea sa nu ti se arda parul aproape deloc.Nu stiu ce placa sa-ti recomand, insa eu mi-am achizitionat recent un Remington S1001CHT, si deocamdata sunt foarte multumita de ea.Indreapta foarte bine parul, tinand parul drept pana la urmatoarea spalare.Nha, oricum asta ramane la alegerea ta, insa firmaRemington este renumita pentru produsele de ingrijire a parului.Bafta si sa faci o alegere cat mai buna!
Placa de ceramik logic. si sa fie stiu eu ceva de firma ca : Titanium Pro Session, Philips HP 4687, Rowenta CF 7710 Respect, Braun ES3, Philips SalonStraight Sonic HP 4666, Placa de indreptat parul Remington S9000 desi u le stiu preturile cauta pe la mall sau stiu la depozitelea astea altez regal nu`s sigura`!
Iti sugerez sa cumperi una de la Remington. Pe langa faptul ca indreapta parul intr'un mod profi, il si protejeaza. Bineinteles ca nu in totalitate pentru ca niciuna nu o face dar poti sa folosesti si un ser pentru indreptarea parului pentru protectie ridicata! :*
Eu am asa ceva http://www.hairshop.ro/......t_info.php si da rezultate foarte bune;)
Pai mie cele mai bune mi se par de la Remington.da ca sa stii toate placile de par ard asa ca ia`ti si ceva un ser pentru folosirea inaintea placi