Bună.
Nu e deloc indicat să te speli în fiecare zi pe cap,deoarece părul tinde să se îngraşe,să se subţieze cum ai spus şi tu. Însă,contează şi tipul părului. Un păr moale întotdeauna se va îngrăşa mai repede,spre deosebire de unul tern, uscat. Deci, cel mai corect e să te speli pe cap o dată la 3 zile, maxim.
Baftă!
Daca te speli zilnic pe cap o sa ti se ingrase parul deoarece tu tot eliminand stratul de grasime protectoare ii faci sa re apara din nou si din nou...da e adevarat o sa ti se subtieze si firul si o sati si cada...cel mai bine e daca te speli la 2-3 zile adica de 2-3 ori pe saptamana
nici daca ai parul gras nu e indicat sa te speli zilnic mai bine iti iei un sampon special pentru par gras
si nici sampoanele de uz frecvent nu sunt foarte bune
deci cel mai bine e sa te speli la 2-3 zile
Nu e bine sa te speli in fiecare zi pe cap, deoarede parul produce o substanta care il protejeaza, iar daca te speli pe cap in fiecare zi distrugi aceasta substanta.
La televizor am vazut ca nu e bine sa te speli chiar in fiecare zii pentru ca sunt acolo niste colonii care te si ajuta intr-un fel
Nu mai stiu sigur unde am auzit ca nu e bine sa faci baie chiar in fiecare zii pentru ca indepartezi niste colonii care te protejeaza anumite bacterii.
Pai nu stiu ce sa zic nu cred ca se subtiaza adica de ce sar subtia si nu cred ca e bine sa te speli in fiecare zi pe cap ca mama mi-a zis ca faci paduchi dar ma rog acum nu stiu mi-am dat si eu cu parerea...aa si crede-ma nai vrea sa ai firele de par asa subtiri ca eu le am asa si dimineata cand ma trezesc mi se incurca parul ca naiba
E foarte gresit sa te speli pe par zilnic, deoarece parul se va subtia si se va ingrasa [mai tare] sau pur si simplu va cadea
Nu este bine sa te speli in fiecare zi pe cap intr-adevar friul devine mai subtire si parul va incepe sa cada mai mult decat normal...
Eu cred ca e ok daca te speli odata la doua zile. Eu asa procedez fiindca mi se unge foarte repede parul.
Hey!
nu e bine sa te speli zilnic pe cap~!
1.ptr ca ti se ingroasa parul mai repede s
2.o sa inceapa sa-ti cada parul
3.Si da! firul de par o sa ti se subtieze, nu are timp sa se hraneasca...credema ca nici o persoana din domeniu nu iti va recomanda asta.
fundita?:d
DaciaRomania întreabă: