Buna!
Sincer, eu am 14 ani si pana acum nu m`am pensat. Nu e vorba ca nu ma lasa mama, dar mi le aranjez singura astfel incat sa nu arate oribil. E adevarat ca eu nu le am foarte groase, dar oricum.
Daca le ai foarte groase si arati urat cu ele, explica`i mamei tale in felul urmator: daca te pensezi o sa arati mai bine, si in plus nu e foarte costisitor; odata si odata tot va trebui sa te duca, si mai bine acumm, deoarece sprancenele tale vor avea o forma frumoasa.
Oricum, eu spun sa nu te pensezi de la 12-13 ani, sa mai astepti putin. Pana atunci aranjeaza`ti tu sprancenele frumos, fara a le pensa, si vei arata bine.
Sper ca te-am ajutat.
O zi buna!
Varsta e doar o proprietate a corpului, mintea ramane aceeasi :))Deci, depinde daca e prea devreme.Esti sigura ca esti pregatita? Daca da, uite poate te ajut :Stii ca se poarta sprincenele groase?
http://www.saloane.ro/......roase.html
Ca sa te putem ajuta mai mult, trebuia sa ne dai si detalii despre forma fetei tale, ten si frunte.Eu zic ca daca tii neaparat, penseaza-te dar doar ca sa le dai o forma, nu ca sa le subtiezi.
Ii e rusine sa aiba o fata frumoasa? nu vad de ce anume i-ar fi. daca nu vrea ea sa te duca atunci poti sa-i ceri permisiunea sa te duci singura sau cu altcineva
Buna.
La anii tai nu mi se pare devreme. Stii cum sunt parintii... Totul li se pare devreme.
Incearca sa-i convingi, rugand-o frumos. Totusi ai si tu o varsta, la care trebuie sa te respecti, stii cum sunt fetele...!
Macar asa sa ti le ia putin, ca sa nu mai para groase.
Pai n-ar fi rau sa le mai lasi putin, pentru ca ai tot timpul, daca incepi sa le pensezi de acum, peste un an, doi o sa vrei sa le dai alta forma, n-o sa-ti mai placa si n-are rost. faci cum vrei dar mama ta are dreptate. nu incerca sa ti le faci singura ca sa nu le faci prea subtiri.
Nu e chiar asaa. dar totusi la 12, 13 ani la cosmetice...
Paii o posibilitate ar fi daca cineva te'ar pensa care te stie cum ar fi verisoarele...
Mie, una, mi se pare putin prea devreme. Dar te sfatuiesc sa mergi la cuafor si sa o intrebi pe femeia de acolo ce parere are. Doar a fost angajata pentru ca penseaza frumos, nu cred ca-ti va da un raspuns gresit.
Eu sunt baiat si ma pensez de la 13 ani. I-am explicat mamei ca voi arata mai bine si m-a inteles. Nu e o chestie chiar asa grea sa te pensezi singur, eu asta fac in fata oglinzii si iese super! Incearca sa ii explici ca nu mai esti fata mamii de acum 5-6 ani, si ca poti decide deja singura ce e bine sa faci si ce nu.
Salut:*nu e prea devreme. daca tie ti'ar placea sa ti le faci fa-ti'le. mama ta ar trebui sa inteleaga.si nu ar trebui sa ii fie rusine sa te duca.si eu tot la 13 ani am fost.si de atunci pana in momentu de fata mi le fac eu singura.convinge-o sa te duca, si, o sa va placa. fundita