| Anonimul912312 a întrebat:

Salut,a folosit cineva site-ul www.SportsDirect.com? Vreau sa pun si eu o comanda si vreau sa stiu cum se procedeaza, ce card trebuie sa fac? Cum pun comanda? Cum trebuie sa am bani pe cont? in lei /euro/lire? In cat timp vine comanda? Va rog frumos daca poate sa ma ajute cineva..

Răspuns Câştigător
| ovygava a răspuns:

Am comandat eu, insa nu ti-l recomand. incaltamintea este bunicica dar hainele nu se potrivesc la marimi si sunt si multe facaturi. ca sa faci comanda trebuie sa ai card pe numele tau. plata se face inainte iar transportul costa 50 de lire.

| Marin_Ionuț_1983 a răspuns (pentru ovygava):

Sustii niste aberatii mai mari decat tine. transportul incepe de la 5.82 lire si creste in functie de volumul comenzii. daca ai fi consultat ghidul de marimi, nu ai fi avut probleme cu produsele. in alta ordine de idei, site-ul nu conditioneaza in vreun fel ca numele de utilizator sa fie identic cu cel al titularului cardului. e o prostie ce spui. se poate plati cu ORICE CARD, DINTRE CELE ACCEPTATE.

2 răspunsuri:
| Marin_Ionuț_1983 a răspuns:

Este foarte simplu. Iti faci cont pe site, alegi produsele, le pui in cos, platesti cu cardul de Romania, in lei. Conversia ti-o face automat, tu platesti in euro sau lire, dar de pe card iti trage lei. Pentru detalii, adauga-ma pe FB si vorbim acolo. Comand de 5-6 ani de pe sportsdirect si nu am avut niciodata vreo problema. Preturile sunt foarte ok, iar produsele de calitate.