anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A incercat cineva creme de depigmentare/albire a pielii/petelor? As vrea sa stiu daca au avut efect si cam cat timp a durat pana au dat rezultate. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| DiaAndra a răspuns:

Crema se numeste "Crema pentru pete, pistrui si albirea tenului" este de la Farmec si nu este scumpa.O gasesti la farmacie.

8 răspunsuri:
| DiaAndra a răspuns:

Da...am incercat si a avut efect, am fost foarte mutumita! Cat dureaza, asta depinde de ce fel de crema folosesti, trebuie sa scrie pe recipient/cutie.

| anonim_4396 explică (pentru DiaAndra):

Imi poti spune te rog si denumirea cremei? big grin

| ylakiztenurb a răspuns (pentru DiaAndra):

Ce crema ai folosit?

Este cumva un recipient alb si capacul portocaliu?

| DiaAndra a răspuns (pentru ylakiztenurb):

Nu...este un tub alb.Scrie pe Google "Crema pentru pete pistrui si albirea tenului farmec" si o gasesti.

Mersi:*

| DiaAndra a răspuns (pentru anonim_4396):

Crema se numeste "Crema pentru pete, pistrui si albirea tenului" este de la Farmec si nu este scumpa.O gasesti la farmacie.

| Melonnn a răspuns:

Buna.
Anul trecut am folosit una Farmec parca. cu lamaie si papadie. am folosit o cutie.ma dadeam dimineata inainte sa ma machiez. Pe tenul curat si tonifiat cu ceai de musetel (face minuni).
Seara, la fel pe tenul demachiat, curat si tonifiat o foloseam.
In jur de 2 saptamani cand cutia s-a terminat..surpriza, nu mai aveam pete, puncte, pistrui. ceea ce m.a deranjat pentru ca mie imi plac pistruii la nebunie!:))

Mama mea i-a fost fidela mult timp. avea pete de la soare care doar cu crema asta se treceau.in schimb ea nu scapa de pistrui si ii uraste.
Incearca, e ieftina, in jur de 10 lei...
Nu ai ce pierde, e naturala si mai si hidrateaza. daca nu ma insel are factor de protectie.
http://www.icosmetice.ro/......amaie.html
Aici e 12 lei dar in PROFI, daca ai in orasul tau e doar 10 lei.
Imi e dor sa folosesc produse romanesti. eu stau in strainatate de ceva timp si nu mai am posibilitatea sa cumpar produse de genul.

Succes.

| anonim_4396 explică (pentru Melonnn):

Multumesc tare mult, cu siguranta o voi incerca!