Crema se numeste "Crema pentru pete, pistrui si albirea tenului" este de la Farmec si nu este scumpa.O gasesti la farmacie.
Da...am incercat si a avut efect, am fost foarte mutumita! Cat dureaza, asta depinde de ce fel de crema folosesti, trebuie sa scrie pe recipient/cutie.
Imi poti spune te rog si denumirea cremei?
Ce crema ai folosit?
Este cumva un recipient alb si capacul portocaliu?
Nu...este un tub alb.Scrie pe Google "Crema pentru pete pistrui si albirea tenului farmec" si o gasesti.
Mersi:*
Crema se numeste "Crema pentru pete, pistrui si albirea tenului" este de la Farmec si nu este scumpa.O gasesti la farmacie.
Buna.
Anul trecut am folosit una Farmec parca. cu lamaie si papadie. am folosit o cutie.ma dadeam dimineata inainte sa ma machiez. Pe tenul curat si tonifiat cu ceai de musetel (face minuni).
Seara, la fel pe tenul demachiat, curat si tonifiat o foloseam.
In jur de 2 saptamani cand cutia s-a terminat..surpriza, nu mai aveam pete, puncte, pistrui. ceea ce m.a deranjat pentru ca mie imi plac pistruii la nebunie!:))
Mama mea i-a fost fidela mult timp. avea pete de la soare care doar cu crema asta se treceau.in schimb ea nu scapa de pistrui si ii uraste.
Incearca, e ieftina, in jur de 10 lei...
Nu ai ce pierde, e naturala si mai si hidrateaza. daca nu ma insel are factor de protectie.
http://www.icosmetice.ro/......amaie.html
Aici e 12 lei dar in PROFI, daca ai in orasul tau e doar 10 lei.
Imi e dor sa folosesc produse romanesti. eu stau in strainatate de ceva timp si nu mai am posibilitatea sa cumpar produse de genul.
Succes.
Multumesc tare mult, cu siguranta o voi incerca!