Da, am incercat cu ani în urmă și pot spune că mie nu mi-a priit deloc. Pielea a devenit foarte sensibila, cu puncte roșii, așa că a fost prima și ultima experiență, am preferat aparatul de epilat sau aparatul de ras. Găsești cantitățile pe internet, trebuie sa îți iasă că un caramel. Ai mare grija când va trebui să-l aplici pe piele, să nu te arzi, trebuie sa aibă o anumita temperatura ca nici tu să nu ai de suferit, cât nici 'pladtelina' de caramel sa nu se întărească și să nu mai fie utila pentru întindere.
Ți-aș recomanda sa mergi pe aparatul de epilat cu pense, salon ori epilatul cu aparatul de ras. Eu una nu as mai incerca cel pe baza de zahăr.
Nu stiu, dar tehnica asta e cam ciudata.Am citit si eu despre asta, dar in primul rand trebuie sa îți adresezi următoarea întrebare:Otetu'( substanță chimica ) sau lamaia amestecate (ele avand temperatura ridicata ) si puse pe piele nu ar putea sa îți afecteze pielea? Te las sa îți răspunzi singura la întrebare.Eu in locul tau as folosi ceara, aparate de epilat (cam dureroase) sau creme (exista la farmacie ).
Mira1738 întreabă: