Nu stiu daca esti fata sau baiat, daca asta e ceva ce vrei sa faci fa-o, daca nu o faci acum, ai sa o faci in anii urmatori , eu sunt fata si m-am ras in cap la 20 d ani si nu regret deloc, voiam de multi ani sa o fac insa nu aveam curaj, a fost interesant si nu imi pare rau, deci daca chiar vrei sa faci asta, nu ar trebui sa te intereseze parerea nimanui, decat sa te gandesti peste ani ca dc nu am facut-o bafta
Gusturile nu se discuta, tie trebuie sa iti placa.Insa iti ofer un sfat:daca ai fata grasuta, sau esti mai plinuta, nu iti recomand, nu te avantajeaza.E alegerea ta, dar trebuie sa te gandesti bine, ca daca-l tunzi, nu mai poti da inapoi.Succes! :*
Ce intrebare stupida, sincer. de unde naiba vrei sa stim noi cum ai arata tu tunsa? la 14 ar trebui sa gandesti altfel
Cu cat inaintezi cu varsta iti trebuie o tunsoare adecvata, de exemplu daca ai fata rotunda si finuta te poti tunde sub ureche... oricum parerea ta conteaza
Bună!
Sfatul meu este să nu faci asta, vei regreta mai târziu. Dacă tot doreşti să te tunzi, mergi şi întreabă ce tunsoare te-ar avantaja
Georgian1992 întreabă: