| LolaLOL98 a întrebat:

Acum câteva săptămâni mă plimbam cu prietenele prin mall și, intrând îintr-un magazin de cosmetice, la cumpărarea unui ruj, am primit un pliculet de fond de ten de la L'oreal Paris. Ieri l-am încercat și pot să spun că e foarte bun! Îmi acopera perfect coșurile și nici nu se observă! Acum problema e: de unde îmi pot cumpăra un fond de ten? Am căutat pe net, insa nu știu daca să am sau nu încredere in site-uri. Nuanța este 140 Golden Beige. (site: http://www.shopmania.ro/......n-20898275 ). Ați mai comandat de aici produse? Au venit făra probleme la destinație? Sau mai bine să-mi iau din mall? Din ce magazin mi-aș putea cumpăra? Funda pentru cel mai bun raspuns!
P.S.:Vreau să știu și prețul produsului dacă îl cumpăr din mall. (Iulius Mall Timișoara).

Răspuns Câştigător
| BruneTTe a răspuns:

Oh. Super. Si eu sunt tot din Timisoara. Cred ca in Auchan ai fost cand ai cumparat rujul ca acolo am primit si eu mostre de BB Cream de la L`oreal.

Te sfatuiesc sincer sa iti iei de acolo, preturile sunt foarte bune plus ca poti si incerca nuantele. Pe site-uri e doar puuutin mai ieftin dar pana pui si transportul (care e minim 7 lei prin posta romana si maxim 20 prin curier) mai bine alegi sa iei din magazin.

Sper sa te ajute.

1 răspuns:
| mona a răspuns:

Indiferent de unde il iei te va costa in jur de 50 lei poate si mai mult, acum depinde ce fel de fond de ten era, daca e ceva aparut recent e scump