Buna cat ai dat pe el si de unde l`ai luat.
ma int si pe mine.
eu imi fac masaj cu orice prind.(trebuie un masaj mai violent).si sa stii ca nu mai am asa multa.
L'am luat din Kaufland Piatra Neamt. Violent fac si eu ca am ciuda pe coaja aia de portocala Si daca atot ai facut cu tot ce ai prins, nu ai prins si uleiul asta, cumva? Adica, ai luat alta crema la fiecare aplicare sau ai luat alta cand ai terminat-o pe prima? Mersi anticipat
A, si am uitat : era 17-18 lei.
Buna.
ma refeream cand am spus ca'' imi fac masaj cu tot ce prind'' la faptul ca nu folosesc neaparat crema pentru celulita, mi-am facut cu ulei de masline, cu crema e galbenele, cu lotiune de corp, cam cu orice am prin casa.
mersi pentru inf.
Asta da intorsatura...Pai daca merge, bravo atunci, si n'ai pentru ce!
Ce intorsatura?
Daca nu intelegi ce trebuie...
ti-am zis de la bun inceput ''imi fac masaj cu orice prind'' nu am zis ''imi fac masaj cu orice crema pentru celulita prind''
Este bunicel, dar sa stii ca rezultatele nu sunt spectaculoase.Mi-am dat cu el pe picioare si burta, si mi-a catifelat pielea, dar nu mi-a trecut celulita.Nu stiu, poate la tine isi face efectul.
Sper si eu sa si'l faca la mine
Totusi ai masat? Eu stau vreo 10-15 minute si masez bine pana intra in piele, de 2 ori pe zi. Tot asa ai facut?
MaeRii întreabă:
DaciaRomania întreabă: