| Andreina_8902 a întrebat:

Salut all! Vreau neaparat sa slabesc in jur de 5-6 kg, trebuie sa slabesc neaparat la burta si picioare, in afara sa mult sport, ce dieta m-ati sfatui sa o tin(una eficienta va rog)!
Fundita! Multumesc anticipat!

3 răspunsuri:
| Camyyy_5609 a răspuns:

Pai usorrlove struck... faci vreo 120 abdomene pe zi sa scapi de 5-6 kg:X... Sau te duci la fitneslove struck darr cu 120 de abdomene sa stii ca este foarte eficienta eu am scapat de kg cand am facut atatea:X:X: Fundaaa plzz:X:X:X

| cqzwyn a răspuns:

Abdomene, si alergarii...mai exact fittnes. bafta!

| machia a răspuns:

Buna! in primul rand ai grija si cum mananci nu doar ceea ce mananci. de exemplu incearca sa nu mananci pana simti ca pleznestitongue de ex eu nu ma prea pot abtine sa nu mananc bunatati sau paste si stiu ce poti face si u : daca vrei sa mananci ceva consistent incearca sa mananci cat mai putin din acel fel de mancare dar nici sa nu rabzi foame. cat despre diete iti recomand cat mai multe salate; fructe; legume (daca se poate sa mananci fructe si legume in fiecare zi sau o data la doua zile ar fi super)iti dau un pont : nu incerca niciodata dar niciodata sa iei diete (subliniez diete nu regim) pentru ca in momentul in care te lasi de ele te ingrasi si mai mult. iti dau un alt pont : daca vrei sa imbunatetesti si pulsul inimii pentru ca daca esti grasutza ai nevoie si de asa ceva bea pe zi cate o linguritza de ulei de masline te va ajuta ff mult si va ajuta circulatia sangelui
revenind la regim:nu manca: -multa grasime
-in exces
-multe paste
-multa paine
-multa sare sau vegeta(iti imbolnavesc stomacul, ficatul, rinichii dar si inima)
si incearca sa consumi cat mai mult: -circa 2l lichide pe zi
-fructe si legume aproape in fiecare zi
-daca cauti retete de salate pe net ar fi super(nu trebuie sa fie costisitoare)
si in legatura cu sportul : poti sa te ingrasi si daca mananci putin insa daca nu faci sport si nu arzi caloriile pe care le consumi te ingrasi si asa. iti dau un alt pont :incearca sa faci circa 10-15 abdomene pe zi chiar daca nu incontinuu; niste exercitii cu picioarele si gatatongue
sper ca te-am ajutat si daca ai vreo nelamurire imi scrii si iti raspundtongue