| TheBlackSwan a întrebat:

Salut am 1, 74 m si de curand v-a trebui sa ma prezint la un eveniment la care trebuie sa port tocuri dar marea mea problema este ca sunt deja destul de inalta si daca o sa-mi mai iau si tocuri mari o sa fiu gigantalaughing totusi mi se pare ca tocurile mai mici nu arata atat de bine pe rochie si nici nu imi placsad. ce pot sa fac?

4 răspunsuri:
| genTlemeNNN a răspuns:

Cumparati tocuri cu platforma la fel de mare ca tocul si ni te va inalta asa de mult

| afrodita3333 a răspuns:

Nu-ti mai face probleme.E foarte bine ca esti inalta.Cumpara ce pantofi vrei si fii mandra de cum arati. Daca mai esti si slaba la inaltimea asta, vei arata ca un modelwinking Inaltimea ta nu e un defectwinking

| DianaIstratii a răspuns:

Bună,și eu sunt înaltă,dar totuși port tocuri mai mereu. După părerea mea,tocurile sunt făcute pentru toate femeile,nu contează vîrsta sau înălțimea. Dacă ție îți place, și te simți bine în ele, de ce să nu le porți? Trebuie să fii mîndră de tine, multe fete și-ar dori să fie înalte așa ca tine.E mult mai frumos să privești o fată înaltă, de cît o fată scundă. Faptul că vei purta tocuri nu te va face "gigantă„ ci "unică".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine spune ca trebuie sa ai tocuri? O rochita se asorteaza foarte bine si cu balerini.