La 11-12 ani cat ai tu. nu cred ca poti sa arati ca un top`model
Nici o fata de 11-12 ani nu poate sa arate asa de bine
Uite sfatul meu Daca le arati celor din jur care te indigna cum zici tu ca iti pasa de vorbele lor. le dai o mare satisfactie
Nu uita ca roata in viata se intoarce si ultimul va fi primul
Rudele tale poate ca au dreptate... Rudele tale nu iti vor raul :*
Colegele tale care acum isi strica fata cu farduri, rimel si rujuri peste cativa ani vor regreta .
La 11-12 ani trebuie sa te bazezi pe invatat si dupa pe frumusete
Frumusetea e aia interioara nu cea exterioara
Sunt sigura ca peste catva timp baietii "se vor da si la tine"
Ai grija de tine :*
Nu te prea pot ajuta... ca si eu sunt exact in situatia asta si am tot 12 ani[ aproape 12 peste o luna fac ] si sunt slaba si nu prea inalta[ am 1 m si 40 cm, si 30 de kg ] si sani nu am deloc. dar am o prietena de varsta mea, care i-a venit menstruatia cand avea 10 ani. si are niste sani cat postul pastelui. si eu imi doresc sa am sani, desi e plat. . mult succes in continuare :*! si nu le mai lua in seama pe colegele tale. daca cineva ma poate ajuta si pe mine la id alinnutssa_lovely_forever [ ma poate contacta :*]
Sfatul meu este asta:nu le da mare atentie caci mai rau iti faci tie...in primul rind, in al doilea rind faptul ca nu ai una alta este ceva prin care trec multe fete si nu-ti fa griji. Eu am cunoscut o fata cu aceleasi probleme dar peste vara a inceput ai creste tot ...asta este legat de timp nu te sfia de asta, baietii nu se termina aici! In legatura cu machiajul : naturaletia este cel mai frumos makeup! tine minte asta, te pup si succes! daca ai vreun profil spune-mi, papa!
Buna eu sunt cam la fel ca tine am 11 ani sunt micuta am par scurt si maro si nu prea am noroc. Dar uite ce fac eu LE ANALIZEZ DEFECTELE si cand spun ceva despre mine rautacios spun si eu defectele ei /lui. Si sa iti spun un mititel secret nu conteaza ca nu avem sani noi o sa aratam mai bine cand crestem. A si daca vezi pe cineva facand ceva dragut nu ezita sa il feliciti si iti va deveni prieten.+ Incearca sa fi mai pozitiva si aratale ceva caragios cand incep sa rada sunt la degetul tau mic crede-ma
Uite, nu trebuie sa asculti insultele baietilor de la tine din clasa sau stiu eu, tu, simte'te bine in pielea ta caci cu timpul o sa ai si sani si fund, si tot ce vrei. Nu de la 11-12 ani poti avea ceea ce iti doresti, si, colegele tale is panarame daca fac ceea ce zici tu de la anii astia.Mda oricum nu am nimic cu ele dar asta'i adevarul.Asta iti zic.Ai grija de tine!
Hii uh fata care are 11 ani sha acum are 12 presupun in fine nimic weo nu sufar blondele dar asta e nu e vina ta ca te -ai nasqut blonda asta e
fa sh uh un sport performant pentru inaltare sh apoi ingrasate ca poate iese ceva
dupa c ai sh uh 50-55 kg incerci sa slabesti in zona burti sh a picioarelor! cand t faci mai mare t faci bruneta! atat ori askulti sfatul mew ori ajungi bety cea urata! sh inca ceva daca esti fitoasa lasa fitele ca poate din cauza asta nu sta nimeni langa tine
Stii nu toata lumea e perfecta si mie la fel mi se intampla eu cred ca esti frumoasa asa zic si eu cand ma uit in oglinda toate suntem frumoase in felul nostru si chiar daca ele se macheaza tu sa nu faci asta pentru ca mai tarziu o sa ai foarte mari riduri oricum ele o sa vada cine e mai frumoasa tu...stii dc pentru ca ele o sa aiba riduri pentru ca pielea lor e prea tanara si pentru ca poarta haine mulate si le scot tot felul de forme in evidenta lumea o sa spuna ca sunt... ceea ce sunt asa ca nu-ti mai fa griji fii naturala fii ceea ce esti:d
Un sfat, poate mai multe nu asculta ce zic ceilalti, dar daca chiar te intereseaza as putea sa iti zic ce poti face sa arati cat de cat mai bine.
1. Pt sani ai putea sa porti bustiera cu burete ti mareste cat de cat le gasesti peste tot nu sunt scumpe cam 10-15 lei
2. Pt ca sa ai fund poti sta putin cu el mai altfel sa para sau poti purta chiloti cu push-up gasesti pe internet.
3. Ai spus ca nu vrei sa te machiezi, dar zic ca un luciu de buze si un rimel nu ar strica ( poate un fond de ten daca ai cosuri, puncte negre imperfectiuni... etc). Ca sa ai parul mai frumos, poti face urmatoru lucru, fiindca ai parul blond e un avantaj multe ar dorii sa fie blonde. multe isi schimba culoarea in blond. Asa ca sa iti faci cateva suvite roz sau mov pe par ar fi sperb ma refer la 2-3 suvite subtirele, cu care le poti face roz cu tinctura castilani ( pui tinctura intr-un vas cu apa si iti inmoi pe suvita sau dai direct cu tinctura sa iasa mai accentuate ), nu este deloc scumpa cam 3 lei o gasesti la farmacie se duce dupa prima a doua spalare si nu se vede urat sau prea accentuat, dupa ce iti faci suvitele iti poti face parul bucle cu un drot, apoi sa prinzi pe undeva o funda clama, ar fi superb si cu suvitele roze daca nu te lasa parintii nu e neaparat nevoie de suvite, dar sunt sigura ca ar fi geloase colegele tale daca ar vedea ce suvite ai avea!
Asta este sfatu meu, totusi toti ceilalti sunt gelosi dar nu ar strica sa faci acele imbunatatiri, deoarece vei arata mai bine. Stai calma mai ai mult si o sa te maturizezi totusi esti mica inca, zic asta din propia experienta si daca ti se pare ca esti prea slaba incearca sa mananci mult! Sper ca iti e de ajutor sfatu meu!