anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

.am 13 ani și am mătreața, ce îmi recomandați ca să scap de mătreața?

Răspuns Câştigător
| Istrate_Ionut_1998 a răspuns:

Uite aici un link cu un sait unde sunt niste sfaturi care mi-au fost de ajutor si mie http://www.divahair.ro/......e_din_par! daca ti-am fist de ajutor da-mi funda pls

34 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Samponul head & shoulders.

| gfffsdtrshd a răspuns (pentru Istrate_Ionut_1998):

Mulțumesc mult...big grin

| MaliciousDeath a răspuns:

Sau ai putea sa treci la folosirea samponului pentru bebelusi, gen Johnson's Baby.E mai putin agresiv cu scalpul iar cu timpul, zic eu, isi face efectul.

| ionukutza1 a răspuns:

Eu am avut si scorata din pacate. Am scapat cu ulei de masline. iti masezi tot scalpul cu uleiul de masline si dupa il lasi pe par 2-3 ore. Dupa 2 sau 3 repetari nu o sa mai ai matreata deloc si o sa ai si un par foarte stralucitor si moale happy.

| VictoriaSiAtat a răspuns:

Head & shoulders.

| costea19970409 a răspuns:

Sa faci baie in fiecare zi :d

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

TIS farmaceutic. Este un şampon care ajută la îndepărtarea cojilor formate la nivelul scalpului şi a mirosului neplăcut, specifice unor afecţiuni ale pielii capului (dermatite seboreice, mătreaţă).

| SuntBossDeBoss a răspuns:

Sampon de matreata

| iCappy a răspuns:

Foloseste asta:
Garnier fructis men cu taurina.
Antidarduf.
Are un pret convenabil in jur de 10-12 lei si e bun si la fete chiar daca scrie,, Men''
Funda?

| frumusica9999 a răspuns:

In farmacii se gasesc anumite balsamuri de par care te scapa de matratea si nu trebuie sa te speli zilnic pe par te poti spala o data pe saptamana sau te poti clatii cu otet dupa baie merg amundoua iti garantez si eu am avut problema asta

| terrow a răspuns:

Recomand sapunul cheia e ieftin si eficient, sau cel mai bine e sa nu tot schimbi samponul happy

| CatalinGM a răspuns:

Sampon Clear (for women). Scapi de matreata in maxim o saptamana.

| missandrab a răspuns:

Head and shoulders, cu pastile de Nizoral sfaramate si puse in sampon.

| r1NoVaCu a răspuns:

Pai matreata poate aparea si de la samponul pe care il folosesti sa te speli pe cap, eu recomand sa il schimbi!

| BACKaLx a răspuns:

Foloseste un sampon bun, si daca esti de la tare sau ai de unde sa cumpere asazisele "urzici"apoi le fierbi si te speli in acea apa 100%scapi de matreata

| redgirl19 a răspuns:

Stiu ca suna ciudat, dar pune doua aspirine in samponul cu care te speli, si astfel scapi de matreata.

| FrateleAndrei a răspuns:

Încearcă sanpon anti matreată.
1 freci bine bine pe cap
2 clataresti.
sper ca te-am ajutat

| ksuper31 a răspuns:

Nu stiu la tine sau la altii, dar eu pur si simplu nu am mai folosit sampon anti matreata.Ele imi provocau matreata, ironic totusi.Acum folosesc sampoane pentru par normal.Repet,nu stiu cum este la altii, asta mi s-a intamplat doar mie, totusi, incearca, zic...
Succes!

| AlexandraPrincess a răspuns:

Pai.~.nu schimba prea des samponul!
~foloseste balsam de par
~spalate 1 data pe saptamana
~Foloseste sampon anti matreata

| alextoparcean1997 a răspuns:

Ieu folosesc sampon de la nivea si nu am treaba incearca si tu happywinking

| BACKaLx a răspuns:

Foloseste sampon de urzica! e recomandat de medici!

| Anastasia4524 a răspuns:

O baie cu urzica

| romeo201 a răspuns:

Spalate cu ulei vegetal si apoi clatestete bine, nu e o gluma.

| pavelalin2002 a răspuns:

Sampon de urzica

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti recomand samponul CLEAR! Foarte bun. Il recomand la toata familia ta. Este disponibil atat pentru barbati, cat si pentru femei. Si eu tot cu CLEAR ma spal si n-am deloc matreata. Dar odata ce-ai inceput cu CLEAR, cu el trebuie sa te speli mereu. Altfel faci din nou matreata.

| LordMuffinosawr a răspuns:

Oțet.Dă mere.

| CiroXXX a răspuns:

Pai, poti sa folosesti ulei vegetal...tongue sau cum a mai zis cineva mai jos...Shampo de urzici<

| Frumusica00 a răspuns:

Pai... Sa te speli bine, bine pe cap cu cel mai bun sampon pe care il ai in casa. Crede-ma! Merege. Funda?

| Danut449 a răspuns:

Ati recomand helden shoulder e cel mai bun in 3 zile ati trece happy