Ca baiat nu e prea normal sa te pensezi. Baietii trebuie sa fie baieti. Dar daca ai gen ''o singura spranceana'' poti smulge din firele nedorite dar sa para natural, nu pe toate, cateva cat sa arati mai bine, pentru ca nici mie ( sunt fata) nu imi plac baietii cu ''o singura spranceana'' dar nici cei pensati. Sper ca te-am ajutat!
Dar cum?
Nu stiu, cam nasol ca baiat sa te pensezi.
Sa iei ce este in execes.
Sa stii ca stiu o gama buna de cosmetice.
Mie mi-a recomandat doctora in caz ca vreau sa ma machiez cand plec la scoala sau la vreo petrecere.
Mda, m-am uitat si pe profilul tau.
Ce maturoi frumos ai in cap
Ce sa mai zic de poza
Da-mi fb-u tau ma ''frumosule'' sa te vad ca vad ca zici de parul meu care e ok asa ca nu comenta. cica maturoi. aa tu esti genu '' chel '' iarta-ma. respect
Bai, omule. Sunt fata.
Nu stiu de ce, dar oamenii considera ca sunt baiat din cauza pozei de profil, mie doar imi place cum canta si arata tipul, dar sunt fata.
Si nu sunt cheala, am par in cap cat sa dau la tot neamu'.
Arati ca dracu', tipicul baietilor de pe strada: freza le maturoi si sprancene mai pensate ca ale fetelor.
Si n-am fb, si daca as avea cu siguranta nu ti l-as da tie.
Ai si poze in oglinda cu telefonul sau selfie in baie?
Nu ai fb? E clar... Nu te-a primit cu fata aia ma gandesc... Alea sunt poze vechi. asa ca nu comenta aiurea. Cica sprancene mai pensate ca ale fetelor. nici nu sunt pensat aolo. pune o poza cu tine daca tot ma critici pe mine
" Nu ai fb? laughing E clar... Nu te-a primit cu fata aia ma gandesc... "- Replici uzuale folosite de cocalari
"asa ca nu comenta aiurea."- Altfel ce?
"pune o poza cu tine daca tot ma critici pe mine"
Dar ce e aici? Site de matrimoniale?
De ce as da unui strain poza cu mine?
Priveste-l pe tipul din poza mea de profil si imagineaza-ti ca sunt eu
*doar ca fata*
Esti penibil si prost, da-ti foc.
O zi buna.
Oricum presupun ca esti urata. mai mult ca sigur.
https://www.youtube.com/watch?v=YaG5SAw1n0c
Degeaba presupui daca nu ai nicio dovada.
Inainte de a afirma ceva trebuie sa ai dovezi.
Aha, ce m-a respectat el pe mine.
Eu ii spun o parere sincera, ma ofer sa-i spun o gama de produse cosmetice foarte bune si el ma jigneste.
Merita sa-i rup gura.
Nu cred ca baiat sa te pensezi de acum, o poti face dar nu exagerat, ca fetele. Ar fi ok daca ti.ai lua doar firele in afara sprancenei (acelea care nu au nici o treaba ) Ai arata ok, acum sincer doar nu o sa stati sa vi le dati peste cap. Daca nu te descuri roaga o fata cu care te intelegi bine sa te penseze, deoarece la salon ti le si ''retuseaza''(le da o forma) e un sfat
DJ69WOW întreabă: