Intai te speli pe fata sa se umezeasca pielea, apoi te dai cu spuma pe toate partile unde ai par, preferabil si unde sti ca vei avea in viitor, pentru a fi uniform barbieritul, mereu.
Astepti chiar un pic pana se inmoaie, vreo 2-3 minute, macar, apoi incepi sa razi cu lama de la perciuni in jos, usor, fara sa apesi, chiar in dreptul firelor de par.
Dupa ce faci asta, continui tot asa, in dreptul firelor de par, mustata, dedesubtul buzei inferioare, barba, si pe gat un pic, pana ajungi la cealalta perciune.
Apoi te speli pe fata, mai dai odata cu spuma de ras, si faci acelasi lucru doar invers adica nu mai dai in sensul firelor de par ci invers, ca sa poti lua tot si sa ramana fata complet neteda.
Bineinteles, nu e obligatoriu sa dai si a 2-a oara cu spuma, dar pentru inceput e bine sa faci cam toti pasii, si apoi faci dupa cum stii ca o sa fie okay pentru tine.
Ai grija ce lama folosesti si ai grija sa nu te tai.
Nu uita sa te dai cu un aftershave dupa, preferabil ceva mentolat ca un parfum...
Şi daca nu ma dau cu niciun aftershave sau parfum, ce se intampla?
Apa calda?
Apa okay pentru fata.
E bine sa te dai cu aftershave sa nu-ti apara diferite cosuri pe fata, sau iritatii... ca nah, dai cu lama pe fata, practic.
Si sa hidratezi pielea si toate cele. In mare e bine sa te dai :p
Sa ma dau cu un parfum?
Aftershave. Si poti sa te barbieresti oricand... oricum vei ajunge sa te razi mereu, asta-i soarta barbatilor.
Aftershave.ul e parfumat. iti recomand (sau mai bine zis asta folosesc eu si e chiar foarte bun) noul nivea cu taurina
Cat timp sa las aftershave acolo unde m-am ras?
Am avu un semn din nastere pe langa mustata. Din greseala am trecut peste el cu lamele si mi l-am taiat, mi-a curs putin sange. Are ceva?
Dar e tot acolo.
Ahm, ai grija la semne de nastere, nue bine sa le tai asa pur si simplu. De ce nu te-ai ras si tu sa te vada si parintii? Ei ce zic?
Aftershave-ul il lasi acolo pana seara cand te speli pe fata. Te speli pe fata dimineata si seara, cu un sapun de fata sau o alta solutie de genul asta, iar aftershave-ul il lasi acolo, fara sa-l speli.
Un moment de neatentie...mi-e cam frica, cica pot face cancer.
Sa-mi pun un leocoplast?
Dude, depinde cat de grava e taietura cel mai bine ar fi sa mergi la un doctor sau sa iti intrebi parintii pentru ca stiu mai bine.
E cam greu sa te speli de 3-4 ori pe fata fara ca aftershave.ul sa nu se duca
Eu ma dau rapid pe toata fata :p dupa ce fac un pic de baie dimineata si-l las acolo pana seara, cand ma spal iar pe fata. Nu-i mare filosofie...
Dar nu e cazul la varsta asta, o sa-ti para rau mai tarziu cand o sa fi nevoit sa te barbieresti in fiecare zi! Aplici spuma si dai cu aparatu in zona, nu mai e cazu sa dai cu balsam sau crema de dupa ras pentru ca nu te barbieresti pe toata fata si nu o sa te iriti.
Sincer, am cam mare mustata. N-am ce face.
Te dai cu apa calduta pe fata.
te dat cu spuma
uzi putin aparatul de ras
si incepi. usor usor, atent sa nu te tai mai bine stai sa te razi 15 minute, decat in 3 minute sa termini si sa fi tot cicatrici pe fata . spor si bafta!
Nu te grabi cu barbieritul.ai toata viata la dispozitie.mai astepta vreo 2ani