Buna.
Eu sunt reprezentanta de 3 ani.
Uite aici este discountul pe care il primesti, functie de valoarea comenzii tale:
0-110 lei: 0%
110-260:15%
260-390:20%
peste 390:25%
peste 550:30%
peste 700:40%
Presupun ca stii cum se caculeaza procentul dintr-o suma
In prima comanda vei primi cadou un ghid avon.
La a doua comanda vei primi un parfum care miroase foarte frumos, il am si eu.
La a 3-a comanda o agenda mare pentru reprezendanti.
Si la a 4-a comanda un ceas foarte dragut. (pentru fete)
Dupa a 5-a comanda vei primi bijuterii, creme si parfumuri(in functie de valoarea comenzii tale)
Pentru ca nu ai 18 ani, trebuie sa te faci pe numele mamei tale Asa stiu eu...
Comanda o poti ridica de la un centru Avon din orasul tau, insa poate fi livrata si la tine acasa. Asta setezi tu, atunci cand dai comanda si e gratis.
Daca vrei sa primesti o comanda in 2 zile(la urgenta), platesti 10 lei.
Daca poti sa astepti 4, 5 zile, nu platesti nimic(asta inseamna comanda normala)
Aaaa, era sa uit, si cataloagele costa.
Un set de 3 cataloage costa cam 6 lei
Un set de 5 cataloage cam 10 lei.
Nu mai stiu exact preturile insa iti arata acolo, cand dai comanda.
Spor la facut banuti
Salut eu nu sunt reprezentant insa fratele prietenului meu este.El ia comenzi de la diferite persoane, informeaza sediul avon ce produse au comnadat, ei ii trimit produsele respective reprezentantului iar acesta le livreaza la clientii sai, iar reprezentatul ia un procent din comenzile ce le are de 10% cred.Adica cu cat ai mai multe comenzi cu atat vei castiga mai multi bani. Funda?
Beneficiul este ca la fiecare comanda 10 % din castig este al tau, dar in fiecare luna comanda minima trebuie sa fie de 120 de lei noi.comanda poate sa vina la domiciliu daca tu dai adresa si te ocupi si de bani ca ei sa ajunga la banca si sa fi pe cont propriu adica sa nu mai ai nevoie de o reprezentanta care sa te ajute adica care sa iti aduca produsele comandate la tine acasa si pe care sa te bazezi ca iti va pune ea banii la banca, ar fi mai bine asa, dar asta depinde de decizia luata de tine... sper ca te-am ajutat:*:*:* fundita?:*
Buna.Daca ai 15 ani probabil ca nu vei putea sa te inscrii pe numele tau, ci pe al unui major.Ai putea pe numele mamei tale, si eu asa am facut cand m-am incris.Pai beneficiile sunt ca ai parte de o reducere, care creste odata cu cresterea valorii comenzii. Daca te inscrii vei primi un pliant unde vei avea toate informatiile privind reducerea.Pe langa asta tu ca reprezentant iti vei putea comanda produse mai ieftine dinr-un pliant pe care il vei primi in fiecare campanie.Iar comanda, iti va veni acasa daca in momentul in care plasezi comenda vei alege ''comanda expres-livrare la adresa ta''.Dar oricum te va putea lamuri mai clar persoana la care te vei iscrie
Eu sunt reprezentant Oriflame. Ca avantaje discounturile sunt mai marila o comanda de 50 ron discountul e 23%, numai ca varsta minima e 16 ani
Buna!
Daca vrei sa devii reprezentant avon ma poti contacta la id-ul de messanger urmator in care iti voi spune mai multe detalii pe messanger!
Id-ul este:coordonatoravon10@yahoo.com