| Florin_Flr_1992 a întrebat:

Salut am 16 ani si am acnee de ceva timp mai bine spus 2 ani...cosuri mari pe piele nu am sunt niste puncte rosii sub piele asa se vad... mi-am luat o crema hidratanta si le mareste adica scoate cv de cosuri albeața e ciudat. Isi face bine treaba crema? Daca le face sa scoata albeațaa aia?

Răspuns Câştigător
| Partenie_Sabina_1995 a răspuns:

Da,este bine, albeata aceea e puroi, care trebuie scos din coșuri! Deci cremă e buna

1 răspuns:
| Bobby711 a răspuns:

Eu am folosit mibazon si a facut minuni am cumparat tot felul de creme unele faceau ce spui si tu altele nu ma ajutau.
Chiestia e ca mibazon e facut pentru uz veterinar adica pentru animale daca vei cauta pe net mibazon sunt sigur ca vei gasi o multime de siteuri care se contrazic daca e bine sa il foloseasca oamenii sau nu bla bla bla chiestie e ca din moment ce exista atat de multe site uri acolo inseamna ca multa lume il foloseste iar daca multa lume il foloseste inseamna ca e eficient. Mama e asistenta medicala ea mi a propus sa incerc asta cand am citit ce scria pe cutie eram ceva de genul wtf eu nu sunt bovina laughing am intrebat o despre asta iar ea a spus,, taci din gura si continua sa iti dai cu ea" laughing nu am observat imediat ce scria pe ea deci mi am dat de cateva ori cu crema am vazut ca a avut efect si am ascultat o chiar daca mi se parea ciudat laughing
Poti sa o incerci daca vrei sau nu tu decizi in cazul meu a fost singura crema care chiar si a facut datoria.
Btw in caz ca te hotarasti sa o incerci sa iti dai cu crema inainte sa te culci intra destul de greu in piele si e enervant cand stai cu fata pe perna