| RAUL28823883884 a întrebat:

Salut, am 16 ani si sunt baiat si as dori sa stiu o crema buna pentru cosuri si pentru punctele negre!

Răspuns Câştigător
| pinkyypromise a răspuns:

Buna! Pentru cosuri, eu nu am dat de nicio crema care chiar sa-si faca treaba. Când am avut eu probleme cu cosurile, am folosit gel de aloe vera. l-am folosit zilnic ca pe o masca, timp de 2 saptamani. Cosurile nu au mai devenit asa evidente, si nici nu mi-au mai prea iesit. Acest tratament e recomandat si in caz de acnee. Eu am cumparat gel de aloe vera din comert, de pe site-ul Elemental, insa se gaseste si la Plafaruri, unde e mai scump. Daca le ai cu plantele, si stii care specii de aloe nu sunt toxice, poti folosi gelul direct din frunze.

Pentru puncte negre, eu folosesc o masca de tip peel-off. Este de la Freeman, in varianta cu rodie si se gaseste la dm.
Sau mai e o varianta foarte buna homemade, cu un amestec de pasta de dinti cu bicarbonat de sodiu. Iti perii zona cu puncte usor cu o periuta de dinti (suna ciudat dar chiar functioneaza) 1 minut, apoi storci usor si ies aproape toate punctele. Metoda e buna, am incercat-o, insa nu o prea recomand fiindca e dura cu pielea.

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pe mine pentru puncte negre m-a ajutat de când am introdus foreo în rutina de seară

| bmerry a răspuns:

Duac gel a funcționat la mine foarte bine pentru acnee. Din păcate este crema cu antibiotic și nu se eliberează fără prescriptie de la medic.

| Adry05 a răspuns (pentru bmerry):

Nu e adevărat, eu am cumpărat-o de multe ori di farmacie fără prescripție